Est. 1993

Naše vrednote

Sodobna optična oprema ter izbrane znamke optičnih pripomočkov nam skupaj omogočajo, da svojim strankam vedno znova zagotavljamo najvišje standarde kakovosti. Strankam tako lahko nudimo zanesljivost in zaupanje v naše storitve, hkrati pa čutimo odgovornost, da ponudimo vsaki stranki najboljšo rešitev.

Opazite razliko.

Udobno in priročno

Meritev dioptrije in izdelava očal na enem mestu

Kakovostno opravljena meritev dioptrije je osnova kakovostno izdelanih očal. Da je vaša pot do novih očal udobna in priročna, vam v vseh treh poslovalnicah Optike Irman nudimo meritve dioptrije za izdelavo očal, brez čakalnih vrst. Meritve dioptrije izvaja optometrist (optik/optometrist), strokovnjak za določanje očesnih napak vida oz. dioptrije ter predpis korekcije. Po opravljeni meritvi in strokovnem posvetu skupaj izberemo najustreznejši optični pripomoček za vašo dioptrijo in vaš slog življenja.

Izbira je povsem vaša.

Naša obljuba

Spletna optika, ki ji lahko zaupaš

Spletno optiko smo ustvarili, da bi zagotovili zaupanja vredno okolje izbora vaših novih očal, naročanju novega paketa vaših lečk ali ostalih nepogrešljivih optičnih dodatkov. Svoj vid ni kar tako zaupati spletnim trgovinam, katerih glavni cilj se zdi zagotoviti poceni produkt.

Naše cene so konkurenčne, vendar ne skušamo prihraniti na račun kakovosti vida. Zato smo zreducirali posrednike, poiskali produkte z najboljšim razmerjem med kakovostjo in ceno, še neuveljavljenih, a kakovostnih znamk. Hkrati pa smo seveda ohranili odličnost in kakovost, ki sta del naše poslovne kulture optik s skoraj 30-letno tradicijo.

Želeli smo biti drugačni.

V razmislek

Ste se kdaj vprašali, kdo izdeluje očala, ki jih lahko naročite po spletu? Ali so očalne leče certificirane in pravilno nameščene? (Potrebna so leta, da postaneš optik – z razlogom!). Pri nas očala izdelujemo v lastnih laboratorijih, pod skrbnimi rokami izkušenih optičark. Pred izdajo očal opravimo vrsto korakov zagotavljanja kakovosti, tako ste lahko vedno prepričani, da boste prejeli kakovostno izdelana očala.

"*" označuje zahtevana polja