Že skoraj 30 let nudimo svojim cenjenim strankam kakovostne optične pripomočke in strokovne storitve. Skupaj poiščemo najboljšo rešitev za odličen vid prav vsakega posameznika.

izbira očal

Sodobna optična oprema ter izbrane znamke optičnih pripomočkov nam skupaj omogočajo, da svojim strankam vedno znova zagotavljamo najvišje standarde kakovosti. Na voljo imamo že uveljavljene znamke očalnih okvirjev, kot tudi butične ‘limited-edition’ kolekcije. Delujemo po načelu odlične ponudbe po odličnih cenah.

Specialistični okulistični pregled je osnova dobrega optičnega pripomočka. Da je izbira očal ali leč udobna in priročna, vse tri poslovalnice Optike Irman delujejo v stavbi z očesnimi ordinacijami, kjer lahko opravite pregled za očala in kontaktne leče. Po opravljenem pregledu vida, se tako lahko oglasite v Optiki Irman, kjer bomo skupaj izbrali najustreznejši optični pripomoček za Vašo dioptrijo in slog življenja.

Naša ekipa izkušenih svetovalk, optičark in mojstric optike, Vam po temeljitem pogovoru svetuje pri izbiri najbolj primernega optičnega pripomočka, in seveda odgovori na morebitna vprašanja. V optičnih laboratorijih mojstrice očala izdelajo oz. popravijo. Na nova očala boste v povprečju čakali le 2-3 dni. Ko bodo očala pripravljena, Vas bomo o tem obvestili in prijazno povabili na ponovni obisk. Če Vam je ljubše, pa lahko naročeni pripomoček tudi pošljemo, na katerikoli konec Slovenije.

Prijazno vabljeni v Optike Irman!