O nas

Ko izberete Optiko Irman, svoj vid zaupate strokovnjakom!

Optika Irman je malo družinsko podjetje z več kot 20 let izkušenj na področju očesnih pripomočkov. Glavni moto naše dejavnosti je ‘Odlično razmerje med kakovostjo in ceno’ in za tem trmasto stojimo. Trdno verjamemo v kvaliteto, ki jo ponujamo in pri tem ne sprejemamo kompromisov. Našim strankam svetujemo najboljšo rešitev za doseg najboljšega vida, po ugodni ceni. S kvaliteto naših očesnih pripomočkov in prvovrstno strokovno storitvijo pričakujte od Optike Irman najboljše.

Optika Irman Žalec
Optika Irman Žalec

Kakovost
Imamo najsodobnejšo optično opremo ter previdno izbrane dobavitelje optičnih pripomočkov. Nudimo širok izbor kolekcij očal, tako uveljavljenih, kot tudi novih butičnih znamk. Da bi zagotovili najvišje standarde kakovosti, udobja in varnosti, smo omejili izbiro kontaktnih leč in tekočin za nego leč in oči le na tiste, ki vedno znova dosegajo najboljše ocene v svetu. V Optiki Irman nam je kvaliteta izjemnega pomena, zato cenjene stranke že leta zaupajo naši izbiri prvovrstnih avtentičnih optičnih pripomočkov.

Optika Irman Ljubljana
Optika Irman Ljubljana

Strokovnost
V Optiki Irman nam je v ponos prijazen in strokoven pristop. Naša izkušena ekipa Vam bo svetovala pri izbiri najbolj primernega optičnega pripomočka, in seveda odgovorila na morebitna vprašanja. V naših optičnih laboratorijih pa Vam bodo naši mojstri očala naredili ali morebiti popravili, hitro in kvalitetno. Na nova očala boste v povprečju čakali le 2-3 dni. Ko bodo očala pripravljena, Vas bomo o tem osebno obvestili in prijazno povabili na ponoven obisk, da zagotovimo, da Vam Vaša nova očala res popolnoma ustrezajo. Če Vam je ljubše, pa lahko naročeni pripomoček tudi pošljemo, na katerikoli konec Slovenije.

Optika Irman Velenje
Optika Irman Velenje

Udobje in garancija zadovoljstva
Da kar najbolj olajšamo pridobitev dobrega vida, vse tri poslovalnice Optike Irman delujejo povezano z očesnimi ordinacijami, kjer lahko opravite pregled za očala in kontaktne leče. Po opravljenem pregledu vida, Optike Irman sodelujejo z izbranimi ordinacijami, da zagotovimo najustreznejši optični pripomoček za Vaše potrebe. V redkem primeru, da Vam optični pripomoček ne bi ustrezal popolnoma, delujemo v tesnem sodelovanju z ordinacijami, da morebiten problem rešimo hitro in z najmanj težav za Vas.V Žalcu in Ljubljani sodelujemo z Očesno ordinacijo Irman, v okviru Očesnega centra Irman. V Velenju sodelujemo z Očesno ordinacijo Dr Žičkarja, ki se poleg Optike Irman nahaja v Zdravstvenem domu Velenje.