Varilux 1+1


varilux-modernhero multifokalna očala akcija

varilux-modernhero multifokalna očala akcija

Dva para stekel za ceno enega

Ob nakupu progresivnih/multifokalnih stekel Varilux za Vaša nova očala, Vam dodatni par stekel (v isti dioptriji) podarimo. Dodatni par lahko uporabite za Vaša rezervna očala, da se izognete nevšečnostim ob morebitni izgubi ali poškodbi očal. Lahko pa se odločite tudi za progresivna sončna očala. Akcija velja do preklica.

Za več informacij povprašajte v svoji poslovalnici Optike Irman v Žalcu, Velenju ali Ljubljani.

Varilux X – Nova generacija progresivnih stekel, ki ponujajo popolno svobodo vida

Optične potrebe presbiopov se danes precej razlikujejo od potreb uporabnikov pred leti. Zahvaljujoč sodobni tehnologiji, uvedbi pametnih telefonov, tabličnih računalnikov itd. se sodoben ritem življenja odvija predvsem na srednjih do bližinskih razdaljah. Vid, ki ga uporabljamo na razdalji med 40 in 70 cm je postal osrednjega pomena. Essilorjevi strokovnjaki so zato razvili sodobnemu načinu življenja prilagojena progresivna stekla, poimenovana Varilux X series™.

Nova generacija progresivnih stekel Varilux X series™ omogoča izboljšano kakovost vida s progresivnimi stekli prav na razdaljah, ki jih v sodobnem okolju najbolj uporabljamo. Prav tako pa stekla Varilux X series™ z uporabo nove tehnologije ‘Xtend’, dramatično zmanjšajo potrebo po gibanju glave in iskanju optičnih centrov. Vid je mnogo bolj jasen, naraven in udoben. Popoln vid na vseh oddaljenostih.

Več