Magic cleaner, čistilo za očala

4.50

Magic Cleaner je izjemno učinkovito sredstvo za čiščenje vseh vrst steklenih, plastičnih in kovinskih površin: dioptrijskih in sončnih očal, pa tudi mobitelov, tablic in vseh vrst ekranov. Izjemno učinkovito odstranjuje vse vrste umazanije na očalnih lečah in deluje antistatično. Napredna formulacija brez alkohola zagotavlja čiščenje brez poškodb površine. Čistilu je priložena tudi krpica iz mikrovlaken.

Opis

Magic Cleaner je izjemno učinkovit izdelek za temeljito čiščenje očal, mobitelov, vseh vrst ekranov, tablic, televizij, fotoaparatov, kamer, daljnogledov… Magic cleaner nežno odstranjuje umazanijo, prah in prstne odtise ter se zaradi svoje napredne formulacije hitro suši in ne pušča sledi. Izdelek ne vsebuje alkohola in je popolnoma biorazgradljiv. Magic Cleaner je rezultat dolgoletnega razvoja ter izčrpnih testiranj v svetovno znanih laboratorijih. Tesno sodelovanje z vodilnimi svetovnimi dobavitelji surovin zagotavlja kontinuirano vrhunsko kakovost Magic Cleaner-ja.

– nežno odstranjuje umazanijo, prah in prstne odtise
– primerno za uporabo na steklu, plastiki in kovini
– hitro se suši
– ne pušča sledi
– antistatično delovanje
– ne vsebuje alkohola
– biorazgradljiv
– žepna velikost

Pakiranje
1 kos, 50 ml + krpica iz mikrovlaken

Proizvajalec
Studio Nine d.o.o., Hrvaška

*Slike so lahko samo simbolične in vedno ne odražajo dejanskega stanja v celoti.

Uporaba

Čiščenje očal

Najprej očala sperite pod tekočo mlačno vodo. Vodo otresite s površine. Z Magic Cleaner-jem poškropite očalne leče in jih obrišite s priloženo krpico iz mikrovlaken.

Čiščenje ostalih površin

Z Magic Cleaner-jem poškropite stekleno, plastično ali kovinsko površino, ki jo želite očistiti in jo obrišite s krpico iz mikrovlaken.

V kolikor čistite elektronske naprave tekočino za čiščenje najprej nanesete na krpico s katero nato obrišete površino.