MC Antifog, pršilo proti rosenju

9.50

Visoko specializiran proizvod, ki preprečuje rosenje vseh vrst steklenih in plastičnih površin. Zahvaljujoč inovativni formuli, ki ne vsebuje alkohola, MC Antifog set dolgotrajno, učinkovito in varno preprečuje zarositev vseh vrst očal – dioptrijskih, sončnih in zaščitnih, potapljaših mask, vizirjev na čeladah ter zaščitnih vizirjev, ki se uporabljajo v zdravstvu. Pršilu je priložena specializirana Antifog krpica.

Opis

MC Antifog je visoko specializiran proizvod, ki preprečuje rosenje vseh vrst steklenih in plastičnih površin. Zahvaljujoč inovativni formuli, ki ne vsebuje alkohola, MC Antifog set dolgotrajno, učinkovito in varno preprečuje zarositev vseh vrst očal – dioptrijskih, sončnih in zaščitnih, potapljaših mask, vizirjev na čeladah ter zaščitnih vizirjev, ki se uporabljajo v zdravstvu.

– primerno za uporabo na steklenih in plastičnih površinah
– hitro se suši
– ne pušča sledi
– ne vsebuje alkohola
– biorazgradljiv
– žepna velikost

Za učinkovito uporabo izdelka je potrebno pršilo uporabljati vedno s priloženo Antifog krpico.

Pakiranje
1 kos, 20 ml Antifog čistila + Antifog krpica

Proizvajalec
Studio Nine d.o.o., Hrvaška

*Slike so lahko samo simbolične in vedno ne odražajo dejanskega stanja v celoti.

Uporaba

1. Priporočljivo je, da najprej očala dobro očistite: Očala sperite pod tekočo mlačno vodo. Vodo otresite s površine. S čistilom Magic Cleaner poškropite očalne leče in jih obrišite s krpico iz mikrovlaken.
2. Na izbrano površino nato nanesite Antifog pršilo.
3. Z nežnimi krožnimi gibi obrišite površino izključno in samo z Antfog krpico, ki je sestavni del MC Antifog seta.