‘i-clean!’ čistilec oblog na lečah

24.00

i-clean! tekočina za dodatno čiščenje kontaktnih leč.

  • Brezplačna dostava za naročila nad 100,00 EUR.

Opis

‘i-clean!’ je odlična čistilna tekočina, ki se uporablja za dodatno čiščenje vseh tipov mehkih, trdih in poltrdih kontaktnih leč.

Učinkovito odstrani trdovratne obloge
Edinstvena kombinacija površinsko aktivnih snovi in izopropanola učinkovito očisti trdovratne proteinske obloge, ki se sčasoma prilepijo na kontaktne leče. Kontaktne leče očiščene z ‘i-clean!’ tekočino bodo ostale čiste tudi dlje časa. Zaradi izjemno učinkovitega čiščenja, bodo kontaktne leče tudi dlje časa udobne.

Tekočina ‘i-clean!’ NI PRIMERNA za shranjevanje ali običajno vsakodnevno čiščenje leč. Tekočine primerne za vsakodnevno čiščenje in nego kontaktnih leč so npr. AOSept Plus HydraGlyde ali Opti-FREE PureMoist.

Pakiranje
50 ml

Proizvajalec

Laboratorium Dr G Bichsel AG, Švica

*Slike so lahko samo simbolične in vedno ne odražajo dejanskega stanja v celoti.

Uporaba

Enostavna uporaba
Čiščenje s tekočino ‘i-clean!’ je enostavno. Lečo položite na svojo čisto dlan, na lečo nanesite kapljico ali dve tekočine in nato nežno krožite po leči s kazalcem 5 sekund. Nujno je, da leče po čiščenju z ‘i-clean!’ čistilom dodatno očistimo s svojo običajno tekočino za nego kontaktnih leč, najbolje preko noči. Čistilo ‘i-clean!’ moramo namreč pred vstavitvijo leče v oko temeljito odstraniti.
Čiščenje s tekočino ‘i-clean!’ je priporočljivo izvajati občasno (1x na teden, odvisno od trdovratnosti oblog in tipa leč).

Natančna navodila za uporabo proizvajalca se nahajajo v ovitku tekočine.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “‘i-clean!’ čistilec oblog na lečah”