Etnia Barcelona SHOREDITCH BKHV

161.00 144.90

Unisex sončna očala za ožje obraze iz Vintage kolekcije. Vdelana visoko kakovostna polarizirana stekla Barberini, ki nudijo pogled visoke ločjivosti.

Brezplačna poštnina za očala | Avtentični produkti | Odlične cene

Na zalogi

Opis

Znamka: Etnia Barcelona, kolekcija Vintage
Kategorija očal: sončna očala
Tip okvirja: polni okvir
Oblika okvirja: oglata
Material okvirja: umetna masa
Velikost: 50×20 145
Barva okvirja (originalni naziv): črna/havana (BKHV)
Barva stekel: rjava
Tip stekel: HD polarizirana mineralna leča
Zatemnitev: kategorija 3
UV filter: 400

O znamki

BeAnartist_Series2_REDES_Eggplant
V 1950ih se je z dedkom Fulgenciom Ramo rodila družinska zgodba strasti in predanosti do očal, ki jo je David Pellicer na prehodu v 21. stoletje poimenoval ‘Etnia Barcelona’. Pred nastankom Etnie Barcelone so bila očala na voljo v dveh barvah, črni ali rjavi, Pellicer pa je to spremenil, in Evropa je prvič lahko izbirala med barvami kot so rdeča in rumena. Etnia Barcelona je v Evropo prinesla, in z vsako novo kolekcijo prinaša, barvitost!
Etnia Barcelona se osredotoča na idejo svobode bivanja, biti človek, biti multietničen in multikulturen. Ponuja pogumne oblike in barve, tudi v nikoli prej videnih barvnih kombinacijah, ki po njihovo poudarjajo osebnost individualnega obraza. Velik poudarek dajejo zgodovini Evrope in vlogi posameznih mest v oblikovanju rodne Španije in celotne Evrope. Tako poimenujejo prav vsak par očal po mestu, ki je igralo pomembno vlogo v družbenih spremembah in kulturnih gibanjih preteklih desetletij.

Predvideni čas dobave

Naročilo očalnih okvirjev iz zaloge:
Ob naročilu očalnih okvirjev iz zaloge ob delavnikih do 15.00 ure, odpošljemo naročeno naprej še isti dan. Paket tako prejmete v roku 1 do 2 delovnih dneh od naročila.

Naročilo očalnih okvirjev iz zaloge + montaža očalnih leč:
Ob naročilu očalnih okvirjev z vključeno montažo očalnih leč, lahko pričakujete paket v 2 do 7 delovnih dneh.

Naročilo očalnih okvirjev, ki niso na zalogi:
Predvidena dobavljivost za očalne okvirje, ki jih ni na zalogi, je 14-16 delovnih dni. V primeru, da Vaš naročeni artikel ni na zalogi Vas bomo obvestili in Vam sporočili v koliko dneh lahko artikel predvidoma pričakujete. Želite naročiti artikel, ki ni na zalogi? Pošljite nam povpraševanje na spletna@optikairman.si.

__________________________________________________________________________________

V izjemnih primerih lahko čas dobave traja tudi dlje od predvidenega. Predvsem kadar naročimo očalni okvir ali leče, a te ne ustrezajo našim visokim standardom kakovosti. Čas dobave se torej lahko podaljša. V takšnih primerih Vas bomo o stanju naročila obveščali.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Etnia Barcelona SHOREDITCH BKHV”