Etnia Barcelona MISSION DISTRICT HVBL

160.00 128.00

Unisex sončna očala za ožje obraze iz Vintage kolekcije. Vdelana visoko kakovostna polarizirana stekla Barberini, ki nudijo pogled visoke ločjivosti.

Brezplačna poštnina za očala | Avtentični produkti | Odlične cene

Samo še 1 na zalogi

Opis

Znamka: Etnia Barcelona, kolekcija Vintage
Kategorija očal: sončna očala
Tip okvirja: polni okvir
Oblika okvirja: okrogla
Material okvirja: umetna masa
Velikost: 47×22 145
Barva okvirja (originalni naziv): havana (HVBL)
Barva stekel: zelena
Tip stekel: HD polarizirana mineralna leča
Zatemnitev: kategorija 3
UV filter: 400

O znamki

BeAnartist_Series2_REDES_Eggplant
V 1950ih se je z dedkom Fulgenciom Ramo rodila družinska zgodba strasti in predanosti do očal, ki jo je David Pellicer na prehodu v 21. stoletje poimenoval ‘Etnia Barcelona’. Pred nastankom Etnie Barcelone so bila očala na voljo v dveh barvah, črni ali rjavi, Pellicer pa je to spremenil, in Evropa je prvič lahko izbirala med barvami kot so rdeča in rumena. Etnia Barcelona je v Evropo prinesla, in z vsako novo kolekcijo prinaša, barvitost!
Etnia Barcelona se osredotoča na idejo svobode bivanja, biti človek, biti multietničen in multikulturen. Ponuja pogumne oblike in barve, tudi v nikoli prej videnih barvnih kombinacijah, ki po njihovo poudarjajo osebnost individualnega obraza. Velik poudarek dajejo zgodovini Evrope in vlogi posameznih mest v oblikovanju rodne Španije in celotne Evrope. Tako poimenujejo prav vsak par očal po mestu, ki je igralo pomembno vlogo v družbenih spremembah in kulturnih gibanjih preteklih desetletij.

Predvideni čas dobave

Naročilo očalnih okvirjev iz zaloge:
Ob naročilu očalnih okvirjev iz zaloge ob delavnikih do 15.00 ure, odpošljemo naročeno naprej še isti dan. Paket tako prejmete v roku 1 do 2 delovnih dneh od naročila.

Naročilo očalnih okvirjev iz zaloge + montaža očalnih leč:
Ob naročilu očalnih okvirjev z vključeno montažo očalnih leč, lahko pričakujete paket v 2 do 7 delovnih dneh.

Naročilo očalnih okvirjev, ki niso na zalogi:
Predvidena dobavljivost za očalne okvirje, ki jih ni na zalogi, je 14-16 delovnih dni. V primeru, da Vaš naročeni artikel ni na zalogi Vas bomo obvestili in Vam sporočili v koliko dneh lahko artikel predvidoma pričakujete. Želite naročiti artikel, ki ni na zalogi? Pošljite nam povpraševanje na spletna@optikairman.si.

__________________________________________________________________________________

V izjemnih primerih lahko čas dobave traja tudi dlje od predvidenega. Predvsem kadar naročimo očalni okvir ali leče, a te ne ustrezajo našim visokim standardom kakovosti. Čas dobave se torej lahko podaljša. V takšnih primerih Vas bomo o stanju naročila obveščali.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Etnia Barcelona MISSION DISTRICT HVBL”