Dailies TOTAL1 Multifocal (30 leč)

Enodnevne kontaktne leče Dailies TOTAL1 Multifocal predstavljajo novo obdobje v nošnji kontaktnih leč. Prve silikonsko-hidrogelne leče z vgrajenim vodnim gradientom, neprimerljivo prepustnostjo za kisik in gladko površino z izjemno drsljivostjo. Omogočajo jasen vid tako ob branju, delu z računalnikom ter med vožnjo avtomobila.

Dobavljivo po naročilu, 10-14 dni

Šifra: DT1M30 Kategoriji: ,

Opis

Superiorno udobje
DAILIES TOTAL1 Multifocal enodnevne kontaktne leče, ki predstavljajo novo obdobje v nošnji kontaktnih leč. Prve silikonsko-hidrogelne leče (delefilcon A) z vgrajenim vodnim gradientom. Med dnevnimi lečami so superiorne po prepustnosti kisika in izjemni drsljivosti. Omogočajo jasen vid tako ob branju, delu z računalnikom ter med vožnjo avtomobila.

Zakaj je drsljivost pomembna pri kontaktnih lečah?
• Drsljivost je karakteristika kontaktnih leč, ki zagotavlja njihovo gladkost. Zmanjšuje interakcije leče z občutljivimi tkivi na očesu.
• Visoka drsljivost tudi po celodnevni nošnji zagotavlja, da ostaja površina leče svilnato gladka.
• Neodvisne študije so pokazale, da je udobje ob koncu dneva najbolj povezano z drsljivostjo leče.

Praktičnost in enostavnost uporabe
DAILIES TOTAL1 Multifocal enodnevne kontaktne leče so idealne za nove uporabnike kontaktnih leč ali tiste, ki iščejo visoko kakovostne kontaktne leče z udobjem, ki traja. Kontaktnih leč DAILIES TOTAL1 ni potrebno čistiti ali dezinficirati. Vsak dan uporabite nov par kontaktnih leč, ki jih zvečer preprosto odvržete v smeti. Primerne so za tiste, ki sicer nosite korekcijska očala, a se občasno ukvarjate s športom ali drugimi telesnimi aktivnostmi. Dnevne kontaktne leče so še posebej priporočljive na popotovanjih, kjer kontaktnih leč sicer ne bi mogli redno čistiti.

Za koga so DAILIES TOTAL1 Multifocal kontaktne leče primerne?
DAILIES TOTAL1 Multifocal so primerne kontaktne leče za Vas, če:
– Ste presbiop oz. trpite za starostno slabovidnostjo
– Imate občutljive oči, ki se odzovejo na suho okolje ali sezonske alergije.
– Ste izkusili težave ali neprijetnosti pri nošenju drugih kontaktih leč.
– Se ukvarjate s športom ali drugimi telesnimi aktivnostmi.
– Pogosto potujete ali imate aktivni življenjski slog.
– Ne marate postopkov čiščenja kontaktnih leč.
– Želite vrhunsko udobje.

Kontaktne leče so medicinski pripomoček, zato vsaj pred prvim nakupom kontaktnih leč svetujemo specialistični pregled pri izbranem očesnem specialistu.

Proizvajalec
Alcon, Združene države Amerike