Dailies AquaComfort PLUS (90 leč)

Kontaktne leče za enkratno uporabo nudijo izjemno udobje ob vsakem mežiku skozi ves dan. Idealne leče za občasne uporabnike kontaktnih leč, športnike ter popotnike.
Dobavljivo, dostava 10-14 dni

Šifra: DAP90 Kategoriji: ,

Opis

Superiorno udobje
Kontaktne leče Dailies AquaComfort Plus so edine kontaktne leče za enkratno uporabo z vgrajenim očesnim lubrikantom za vlaženje oči, ki se sprošča z vsakim mežikom preko celega dne (do 20 ur). Leče so zato vlažne in udobne. K dodatnemu udobju pa prispevajo tudi zelo tanki robovi leč, zato jih na očesu skoraj ne boste čutili.

Praktičnost in enostavnost uporabe
Kontaktnih leč Dailies AquaComfort Plus ni potrebno čistiti ali dezinficirati, saj vsak dan uporabite nov, svež, par kontaktnih leč, ki jih zvečer vržete v smeti! Primerne so za tiste, ki sicer nosite korekcijska očala, a se občasno ali redno ukvarjate s športom ali drugimi telesnimi aktivnostmi. V poletnih mesecih, ko smo na morju, priporočamo uporabo dnevnih kontaktnih leč tudi rednim uporabnikom kontaktnih leč.

Za koga so Dailies Aqua Comfort Plus kontaktne leče primerne?
Dailies Aqua Comfort Plus so primerne kontaktne leče za Vas, če:
– Imate običajno dioptrijo
– Imate občutljive oči, ki se odzovejo na suho okolje ali sezonske alergije.
– Ste izkusili težave ali neprijetnosti pri nošenju drugih kontaktih leč.
– Se ukvarjate s športom ali drugimi telesnimi aktivnostmi.
– Pogosto potujete ali imate aktivni življenjski slog.
– Ne marate postopkov čiščenja kontaktnih leč.
– Želite vrhunsko udobje.

Kontaktne leče so medicinski pripomoček, zato vsaj pred prvim nakupom kontaktnih leč svetujemo specialistični pregled pri izbranem očesnem specialistu.

Proizvajalec
Alcon, Združene države Amerike