Dailies AquaComfort Multifocal PLUS (30 leč)

Progresivne dnevne kontaktne leče omogočajo jasen vid tako ob branju, kot tudi pri delu z računalnikom ter med vožnjo avtomobila. Idealne leče za občasne uporabnike kontaktnih leč, športnike ter popotnike.

Dobavljivo, dostava 10-14 dni

Šifra: DAPM30 Kategoriji: ,

Opis

Odličen vid na vse razdalje
Nove kontaktne leče Dailies AquaComfort Plus Multifocal zagotavljajo odličen vid na bližino (branje), srednjo razdaljo (delo z računalnikom) in daljavo (vožnja avtomobila). Primerne so za osebe z nastajajočo presbiopijo (starostna daljnovidnost) oziroma osebe, ki imajo presbiopijo dlje časa in želijo namesto očal uporabljati kontaktne leče. Patentirana oblika “Precision Transition” omogoča neprekinjen prehod iz centra leče, kjer je center za bližino, preko srednje daljave do roba leče, kjer je center za daljavo. Vaš vid je tako jasen na vseh razdaljah, brez posebnega naprezanja.

Superiorno udobje
Kontaktne leče Dailies AquaComfort Plus Multifocal so edine multifokalne kontaktne leče za enkratno uporabo z vgrajenim očesnim lubrikantom za vlaženje oči, ki se sprošča z vsakim mežikom preko celega dne (do 20 ur). Leče so zato vlažne in udobne. K dodatnemu udobju pa prispevajo tudi zelo tanki robovi leč, zato jih na očesu skoraj ne boste čutili.

Praktičnost in enostavnost uporabe
Kontaktnih leč Dailies AquaComfort Plus Multifocal ni potrebno čistiti ali dezinficirati, saj vsak dan uporabite nov, svež, par kontaktnih leč, ki jih zvečer vržete v smeti! Primerne so za tiste, ki sicer nosite korekcijska očala, a se občasno ali redno ukvarjate s športom ali drugimi telesnimi aktivnostmi. V poletnih mesecih, ko smo na morju, priporočamo uporabo dnevnih kontaktnih leč tudi rednim uporabnikom kontaktnih leč.

Za koga so Dailies Aqua Comfort Plus Multifocal kontaktne leče primerne?
Dailies Aqua Comfort Plus Multifocal so primerne kontaktne leče za Vas, če:
– Ste presbiop oz. trpite za starostno slabovidnostjo
– Imate občutljive oči, ki se odzovejo na suho okolje ali sezonske alergije.
– Ste izkusili težave ali neprijetnosti pri nošenju drugih kontaktih leč.
– Se ukvarjate s športom ali drugimi telesnimi aktivnostmi.
– Pogosto potujete ali imate aktivni življenjski slog.
– Ne marate postopkov čiščenja kontaktnih leč.
– Želite vrhunsko udobje.

Kontaktne leče so medicinski pripomoček, zato vsaj pred prvim nakupom kontaktnih leč svetujemo specialistični pregled pri izbranem očesnem specialistu.

Proizvajalec
Alcon, Združene države Amerike

*Slike so lahko samo simbolične in vedno ne odražajo dejanskega stanja v celoti.