Blue Block Devina BB

60.00

Ženska očala Blue Block Devina BB z vgrajenimi brezdioptrijskimi očalnimi lečami, ki učinkovito ščitijo oči pred škodljivim spektrom modre svetlobe digitalnih naprav.

Zaščita pred modro svetlobo je vključena v ceno!

Ni na zalogi

Opis

Ženska očala Blue Block Devina BB nudijo zaščito pred škodljivim spektrom modre svetlobe, ki jo oddajajo digitalne naprave.
Standardna izvedba: vgrajene očalne leče OptiMaxx BlueCut 1.5 XBlue, brez dioptrije
(Opcija z doplačilom) Premium nadgradnja očalnih leč: Hoya BlueControl, brez dioptrije
Barva očalne leče: rahlo tenirana, modri odsev
Tip okvirja: polni okvir
Oblika okvirja: mačja
Material okvirja: umetna masa
Velikost: 53☐16-140
Barva okvirja: bordo, vzorec
Znamka okvirja: Heyelander B.V.
V ceno paketa je vključena cena okvirja + očalnih leč brez dioptrije + montaža.

Prikazane cene veljajo izključno za predstavljen paket okvirja + očalnih leč brez dioptrije. V kolikor želite poleg zaščite pred modro svetlobo vgraditi tudi dioptrijo nas kontaktirajte za ponudbo na spletna@optikairman.si

Kaj je modra svetloba in zakaj nam škoduje?

Modra svetloba je povsod. Izžareva jo sonce, kot tudi digitalne naprave in LED luči. Modra svetloba je v grobem razdeljena na modro-turkizno in modro-vijolično svetlobo. Modro-turkizni spekter svetlobe je pomemben za regulacijo dnevno-nočnega ritma telesa. Pomembno je, da smo mu izpostavljeni tekom dneva. Če pa smo modro-turkizni svetlobi izpostavljeni v večernih urah, lahko to vodi do motenj spanja. Modro-vijolični spekter modre svetlobe pa je dodatno povezan še z naslednjimi negativnimi učinki:
❌ pordelost oči in srbenje
❌ glavobol
❌ motnje spanja

Daljša izpostavljenost modri svetlobi, skupaj s kratko razdaljo med zaslonom in očmi, ojača škodljive učinke modre svetlobe, zato je zaščita ob uporabi digitalnih zaslonov priporočljiva.

Predvideni čas dobave

Ob naročilu očalnih okvirjev iz zaloge ob delavnikih do 14.00 ure, odpošljemo naročeno naprej še isti dan. Paket tako prejmete v roku 1 do 2 delovnih dneh od naročila. V kolikor se odločite za premium izvedbo paketa je predvideni rok dobave 2 do 3 delovne dni. V kolikor očala niso na zalogi, a so na voljo po naročilu je predvideni rok dobave 7-10 delovnih dni.
V izjemnih primerih lahko čas dobave traja tudi dlje od predvidenega. Čas dobave se torej lahko podaljša. V takšnih primerih Vas bomo o stanju naročila obveščali.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Blue Block Devina BB”