Blephademodex, krpice za nego vek

24.00

Blephademodex krpice se priporočajo za dnevno higieno očesnih vek za lajšanje simptomov okužbe ali vnetja zaradi pršice demodeks.

Na zalogi (se lahko naroči)

Opis

Higiena vek je osnovni korak pri zdravljenju različnih očesnih bolezni in bolezni obočesnih tkiv, kot so npr. blefaritis, disfunkcija Meibomovih žlez in pridružene bolezni (suho oko, ječmenček, seboroični dermatitis, rozacea). Higiena vek namreč zmanjša naseljevanje bakterij na robovih vek, kar vodi v izboljšanje mukoznega in lipidnega sloja solznega filma. Redna, vsakodnevna in dolgoročna nega vek zmanjšuje verjetnost ponovitve bolezni.

Blephademodex krpice za nego vek se priporočajo za dnevno higieno očesnih vek pri okužbi oz. vnetju zaradi pršice demodeks. Blephademodex namreč odstranjuje skorjo, odmrle celice, nečistoče in kužne delce na vekah in trepalnicah ter tako lajša simptome povezane z okužbo s pršico demodeks, kot so srbenje, pekoč občutek, suhost in vnetje robov vek. Zmanjšuje tudi pordelost roba veke in občutek tujka v očesu.

Pršica demodeks je najpogostejši kožni zajedalec mikroskopske velikosti. Okužbe s to pršico prispeva k vnetju vek (blefaritis).
Blephademodex krpice za nego vek so prepojene z dvema ključnima učinkovinama: aktivnim izvlečkom olja čajevca (Terpinen-4-ol), ki ima protimikrobno delovanje in natrijevim hialuronatom, ki je naravno sredstvo za nego kože in intenzivno vlaženje. Občutljiva koža okrog oči je tako naravno hidrirana, umirjanja in regenerirana. Mehansko delovanje obeh ključnih sestavin pa še dodatno očisti nečistoče, morebitne luske in povzročitelje infekcij na vekah in koži okoli očesa.

Brez konzervansov, parabenov in dišav
Blephademodex krpice ne vsebujejo konzervansov, parabenov ali dišav. Krpice so sterilno pakirane posamezno.

So Blephademodex krpice primerne za uporabnike kontaktnih leč?
Da, a morate leče pred uporabo Blephademodex obvezno odstraniti! Sterilne Blephademodex krpice poskrbijo, da je okolica oči dobro očiščena in tako pripravljena za vstavitev leč.

Proizvajalec
Laboratoires Théa, Francija

*Slike so lahko samo simbolične in vedno ne odražajo dejanskega stanja v celoti.

Uporaba

Navodilo za uporabo:
1. Krpico omotajte okoli kazalca.
2. S krpico nežno očistite zunanji rok vek. Oči imejte zaprte!
4. Pazljivo masirajte veke s krožnimi gibi, da odstranite nečistoče.
5. Ponovite na drugem očesu z uporabo nove krpice.
6. Oko naj bo zaprto še nadaljnjih 15 sekund.
Izpiranje po uporabi ni potrebno. Krpico po uporabi zavrzite.

Podrobna navodila za uporabo so priložena embalaži. Priporočamo, da navodila pred uporabo preberete.

Pakiranje

30 sterilnih krpic pripravljenih za uporabo

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Blephademodex, krpice za nego vek”