AOSept Plus HydraGlyde Tekočina za nego leč 360 ml

12.50

AOSept Plus HydraGlyde je tekočina za učinkovito in enostavno čiščenje širokega spektra mehkih in poltrdih kontaktnih leč, brez konzervansov in primeren tudi za občutljive oči.

Opis

AOSept Plus HydraGlyde je tekočina za čiščenje, dezinfekcijo in shranjevanje mehkih in poltrdih kontaktnih leč. Tekočina je primerna tudi za občutljive oči, saj ne vsebuje konzervansov, ki sicer lahko dražijo oči. AOSept Plus HydraGlyde predstavlja novo izboljšano formulacijo AOSept Plus tekočine, ki ima dodan patentirani vlažilni matrix HydraGlyde. Le-ta zagotavlja kontaktni leči očiščeni z AOSept Plus HydraGlyde tekočino dolgotrajno vlažnost in tako poveča udobje nošnje kontaktnih leč.

Učinkovitost
AOSept Plus HydraGlyde tekočina združuje dva načina čiščenja za res temeljito čiščenje. Vodikov peroksid leče kemično dezinficira, površinsko aktivna snov pa učinkovito odstrani biofilme s površine leč. Med reakcijo vodikovega peroksida s platinastim diskom (priložen posodici) se vidno tvorijo mehurčki, ki leče dodatno mehansko očistijo.

Brez konzervansov
Tekočina AOSept Plus HydraGlyde ne vsebuje konzervansov, a ga lahko kljub temu uporabljate še 3 mesece po odprtju.

Velikost
360 ml

Proizvajalec
Alcon, Združene Države Amerike

*Slike so lahko samo simbolične in vedno ne odražajo dejanskega stanja v celoti.

Uporaba

Preprosta uporaba
Čiščenje z AOSept Plus HydraGlyde tekočino je enostavno! Leče vstavite v priloženo posodico s platinastim diskom, dodajte AOSept Plus HydraGlyde in pustite delovati vsaj 6 ur za učinkovito čiščenje.
Natančna navodila za uporabo proizvajalca se nahajajo v ovitku tekočine.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “AOSept Plus HydraGlyde Tekočina za nego leč 360 ml”