Air Optix Colors BREZ dioptrije (2 leči)

Mesečne barvne kontaktne leče z visoko propustnostjo za kisik, ki združujejo lepoto z zdravim videzom vaših oči in udobjem.

Dobavljivo, dostava 10-14 dni

Opis

Ne glede na to ali iščete subtilen ali živahen učinek, so Air Optix Colors mesečnimi barvne kontaktne leče dobra izbira. Z Air Optix Colors barvnimi kontaktnimi lečami lahko uživate visoko prepustnost materiala, udobje in lepoto kontaktnih leč z veliko izbiro barvnih odtenkov, z ali brez dioptrije

Inovativen dizajn barvnih kontaktnih leč
Za razliko od ostalih barvnih kontaktnih leč, je barva novih Air Optix Colors barvnih kontaktnih leč nanešena v sam material leče, in ne na površino. Tako je vse kar se dotika Vašega očesa, unikatna in gladka površina prvovrstnih Air Optix kontaktnih leč. Tako lahko brezskrbno uživate v lepoti in udobni nošnji vaših kontaktnih leč.

Visoko kakovosten material
Kontaktne leče Air Optix Colors so izdelane iz enakega visokokakovostnega inovativnega materiala kot običajne mesečne leče Air Optix Aqua, ki se uporabljajo za korekcijo dioptrije. Silikonski hidrogel (lotrafilcon B), iz katerega so zgrajene, odlikuje visoka prepustnost za kisik in vsebnost vlažilcev, ki skupaj prinašajo novo raven udobja in varnosti nošnje kontaktnih leč.

Udobje in varnost
Zahvaljujoč vgrajeni inovativni tehnologiji TriComfort™ udobno in varno nošnjo Air Optix Colors kontaktnih leč zagotavljajo:
Visoka prepustnost za kisik
Revolucionarni silikonski-hidrogel omogoča hranljivim tokom kisika neprekinjen prehod skozi kontaktne leče Air Optix Aqua. Tako vaše leče Air Optix Aqua prispevajo k zdravemu in naravnemu občutku nošnje, danes in v prihodnosti.
Visoka vlažnost
Patentirani materiali kontaktnih leč Air Optix Aqua pomagajo ohranjati vlago in s tem leče varujejo pred izsušitvijo, zato lahko leče nosimo udobno ves dan.
Gladka površina leč
Površina kontaktnih leč Air Optix Aqua je ultra-gladka in je tako odporna na nalaganje depozitov na leče. Gladka površina leč tudi znatno zmanjša trenje med veko in lečo in tako poveča udobje nošnje.

Za koga so Air Optix Colors kontaktne leče primerne?
Air Optix Colors mesečne kontaktne leče so primerne za Vas, če:
– Imate običajno dioptrijo, brez astigmatizma (cilindra) ali presbiopije
– Želite spremeniti barvo svojih oči in Vam je varnost in udobje primarnega pomena

Kontaktne leče so medicinski pripomoček, zato vsaj pred prvim nakupom kontaktnih leč svetujemo specialistični pregled pri izbranem očesnem specialistu.

Virtualno poizkusite
Poizkusite različne odtenke leč na www.airoptix.com/colors/color-studio

Proizvajalec
Alcon, Združene države Amerike

*Slike so lahko samo simbolične in vedno ne odražajo dejanskega stanja v celoti.