Moška korekcijska očala | Starck

PHILIPPE STARCK

Philippe Starck je mednarodno priznani francoski ustvarjalec, oblikovalec in arhitekt. Njegovo poglobljeno razumevanje sodobnih mutacij, njegova odločenost spremeniti svet, aktivna zaskrbljenost z okoljskimi vplivi, ljubezen do idej, želja braniti inteligenco uporabnosti – in uporabnost inteligence – spremljajo vsako od njegovih ikoničnih stvaritev. Od vsakodnevnih predmetov kot so kosi pohištva in ožemalniki citrusov, do revolucionarnih jaht, individualnih mlinov na veter, električnih koles, do prekrasnih hotelov in restavracij, ki so oblikovani stimulativno in intenzivno. Ta neutrudljivi uporniški človek sveta, ki ima za svoje poslanstvo deliti svoje etično in subverzivno vizijo pravičnejšega planeta, ustvarja nekonvencionalne prostore in predmete katerih namen je biti »dober« pred »biti lep«.

»Make things for the ultimate priority, Humanity«

VIDETI Z OČMI

Leta 1996 je Philippe Stark predstavil svoj edinstven talent »oblikovanja z namenom« svetu očal. V sodelovanju s svojim prijateljem Alainom Mikli-jem, priznanim oblikovalcem očal, se je pričela zgodba “Starck Eyes”. Skupaj sta združila kreativnost in tehnološko dovršenost in nastal je koncept inovativne in patentirane Biolink® tehnologije. Vse od tedaj, Starck Eyes nadaljuje z ustvarjanjem in izboljšanjem svetovno najbolj naprednih, dolgoživih in elegantnih očal.

»Take inspiration from what is organic.«

Osnovni gradnik znamke Starck Eyes je Bionism, intersekcija tehnologije in humanosti, koncept iskanja navdiha v organskem in ustvariti tehnologije, ki so bolje prilagojene človeku. Brezčasne oblike Starck Eyes očal tako združujejo subtilno eleganco, kakovost konstrukcije in trajnostne materiale.

BIOLINK® TEHNOLOGIJA

Biolink® je biomehanska artikulacija, ki išče navdih v človeškem telesu, natančneje v človeški ključnici. Unikaten šarnir Starck Eyes očal ima, tako kot človeška rama, 360° prosto gibljivost ter tako zagotavlja maksimalno udobje in fleksibilnost.

GRAVITY

Philippe Starck, entuziastičen zagovornik dematerializacije, verjame, da pozitivna stran človeške produkcije vedno stremi k manj: manj materiala je uporabljenega, bolj človeško postane.
Nova kolekcija zaobjame to Strackovo misel in ponosno predstavi do sedaj najtanjša Starck Eyes acetatna očala, poleg tega pa tudi nove modele oblikovane ekskluzivno iz GRAVITY materialov.

Starck Eyes je bila prva znamka, ki je uporabila GRAVITY material v industriji očal.
GRAVITY je polimer, ki se sicer uporablja v visoki tehnologiji (avtomobilizem, medicina, aeronavtika). Material GRAVITY nudi neprimerljive tehnične prednosti, moč in fleksibilnost.
Obenem je izjemno lahek in mogoče ga je 100% reciklirati.

Razpoložljivost modelov

Izbrana kolekcija okvirjev znamke Starck je na voljo v Optiki Irman Ljubljana.
Za informacije o razpoložljivosti/dobavljivosti in ceni modelov očal Starck Eyes pošljite povpraševanje na optika.lj@irman.si oz. preko spletnega kontaktnega obrazca.

Uradna spletna stran znamke

www.starck.com

Dodaj odgovor