Ženska sončna očala | Ray-Ban


Chromance

NOVOST – RAY-BAN CHROMANCE

Je revolucionarna tehnologija leč, ki maksimalno izboljša vidljivost barv.
Zasnovane za vsakodnevno življenje in popolno prilagojene na zunanje okolje.

SVETLEJŠE BARVE
V očalne leče Chromance so vgrajeni izjemno kontrastni pigmenti za poudarek intenzivnosti barv. Izboljšana intenzivnost in prepoznavanje barv Vam pomagata opaziti vse, kar bi radi videli. Vsakdanje barve so spremenjene v izjemne!

BISTROST VIDA
Premazi proti bleščanju zmanjšajo odsevanje oz. refleksijo svetlobe na površini leče, kar preprečuje, da bi se svetloba odbijala s hrbtne strani leče v oko. Izmenjujoče tanke plasti titana ali silikonskega dioksida, ki so nanešene na zadnjo stran leče, odstranijo “zrcalni” učinek ter zamegljeno sliko, hkrati pa povečajo kontrast in zmanjšajo bleščanje.

ODPORNOST
Hidrofobna obdelava zmanjša površinsko tenzijo in olajša odtekanje vodnih kapljic s površine leče.
Poleg tega tudi “odbija” madeže in prstne odtise, zato je čiščenje leč hitrejše in enostavnejše.

Chromance


RB3592__rayban

RB3647N 90683F
RB3647N 90683F

RB2140_C__rayban

RB3025_I

Že desetletja Ray-Ban očala igrajo pomembno vlogo v svetu glasbe, filma in likovne umetnosti. Ray-Ban so nosile ikone kot so James Dean, Marylin Monroe, Andy Warhol, pa tudi ameriški predsednik John F. Keneddy.

Še danes ostaja Ray-Ban nenadomestljiv, deloma tudi zaradi svoje znane zanesljive kakovosti kot tudi ohranjanja avtentičnih ikoničnih modelov. Očala Ray-Ban so izdelana iz kakovostnih acetatov, aluminija kot tudi titana in materialov, ki se sicer uporabljajo v aeronavniki, kot so najlonska in karbonska vlakna. Očala Ray-Ban so zato lahka, fleksibilna in tudi zelo vzdržljiva.

Oblike večine modelov omogočajo, da Ray-Ban očala lahko nosimo vsi, mladi in stari, tako ženske kot moški. Obstajajo pa seveda tudi različice za najmlajše Ray-Ban Junior.

RB3581N_RB3576N

Optika Irman je certificirani ponudnik avtentičnih Ray-Ban korekcijskih in sončnih očal

(preverite lahko tukaj)

V Optikah Irman imamo za Vas pripravljeno eno največjih ponudb očal znamke Ray-Ban med optikami v Sloveniji. Prikazani so samo izbrani modeli. Preverite razpoložljivost/dobavljivost in ceno posameznih modelov očal Ray-Ban v poslovalnicah Optike Irman – Žalec, Velenje in Ljubljana. Povpraševanje lahko pošljete tudi na spletna@optikairman.si oz. preko spletnega kontaktnega obrazca. Željeni model očal Ray-Ban lahko naročimo tudi posebej za Vas.

So Vaša najljubša Ray-Ban sončna očala poškodovana?

Ste vedeli, da lahko v Optiki Irman naročite nove avtentične očalne leče in tako ohranite svoj najljubši model Ray-Ban sončnih očal? Očalne leče Vam bomo seveda tudi vgradili, da boste pripravljeni na nove sončne izzive.

Cena* avtentičnih Ray-Ban očalnih leč:
– nepolarizirana plastika: 42,55 €
– polarizirana plastika oz. steklo: 68,11 €
*Cene vsebujejo DDV. Navedene cene veljajo za 1 par očalnih leč, montaža in delo nista vključena. Očalne leče se naročajo po parih, naročanje po komadih ni mogoče.

Za več informacij in povpraševanje nas prosimo kontaktirajte na 051 288 010 oz. spletna@optikairman.si.

Uradna spletna stran znamke očal Ray-Ban:
www.ray-ban.com