Ženska sončna očala | Etnia Barcelona

Etnia Barcelona sončna očala originals

Nova kolekcija španskega proizvajalca Etnia Barcelona ‘ORIGINALS’ se zgleduje po geometriji – preprostih in lepih oblikah, v kosih diamantov in plemenitih kamninah. Tako je Etnia ustvarila očala, ki združujejo neobičajne geometrijske kote, edinstvene oblike z ekskluzivnimi, za Etnio tako značilnimi, barvnimi kombinacijami. Novo kolekcijo ‘ORIGINALS’ navdihujejo umetniki, ki delujejo v kreativnih studiih domače Barcelone. Očala Etnia Barcelona so postala del njihovega umetniškega izražanja:

Ker je človeško oko 200-krat bolj občutljivo od kože v Etnii dajejo poseben poudarek na vgradnji najboljših očalnih leč na trgu. Mineralne leče, ki jih izdeluje priznani italijanski proizvajalec Barberini, so izdelane iz naravnih kristalov v kombinaciji z najnovejšo tehnologijo. Stekla so zato odporna na udarce in praske, anti-statična in odporna na zelo visoke temperature. Prav tako pa seveda nudijo tudi najvišjo UV zaščito, zmanjšajo bleščanje in zagotavljajo optimalno kakovost vida in udobja.


Vintage Etnia Barcelona

Etnia Barcelona se osredotoča na idejo svobode bivanja, biti človek, biti multietničen in multikulturen. Ponuja pogumne oblike in barve vsakemu od nas, tudi v nikoli prej videnih barvnih kombinacijah, ki po njihovo poudarjajo osebnost individualnega obraza. Velik poudarek dajejo na zgodovino Evrope in vlogo posameznih mest v oblikovanju rodne Španije kot tudi Evrope. Tako poimenujejo prav vsak par očal po mestu, ki je igralo veliko vlogo v družbenih spremembah in kulturnih gibanjih preteklih desetletij.


Malasaña – Madrid, Shoreditch – London, Kreuzberg – Berlin, Mission District – S.F., Williamsburg & Montauk – New York, Fitzroy – Melbourne, Florentin – Tel Aviv. V letu 2018 pa se jim je pridružil tudi model Maribor!

‘Because we believe in culture and counter-culture. Because we believe in reinventing classics. Because we want to go further and find all of those who venture beyond the beaten track. Because we’re fascinated by tribes. Their free spirit, their colors, and their ability to be themselves without following anyone else.’ – Etnia Barcelona

Etnia Barcelona v sklopu Vintage posebne kolekcije ponuja tudi korekcijska očala s klipi. Sončne očalne leče so narejene iz mineralnega stekla Barberini v Vintage odtenkih.

Poiščite navdih: Etnia Barcelona LookBook

Etnia Barcelona Vintage kolekcija je na voljo ekskluzivno v Optiki Irman Žalec. Pokličite 051 288 010 za informacijo o razpoložljivosti in ceni. Želite poiskusiti določen model v Optiki Irman Ljubljana ali Optiki Irman Velenje? Ni problema, pokličite nas.

Iščete Etnia Barcelona korekcijska očala?

klinite spodaj
vintagemetal_lemarais etnia barcelona

Uradna spletna stran znamke sončnih očal Etnia Barcelona
www.etniabarcelona.com