polaroid sončna očala

Otroška sončna očala | Polaroid

Polaroid® danes predstavlja eno izmed najbolj inovativnih mednarodno uveljavljenih znamk sončnih očal, ki nudi širok izbor razvit posebej za otroke. Za kar največjo možno zaščito Polaroid® uporablja za otroška očala visoko kakovostne UltraSightTM polarizirane očalne leče. Takšne očalne leče zaustavljajo vse škodljive UVA, UVB in UVC žarke. Očala imajo mednarodno priznano oznako ‘UV400’, ki je zagotovilo kakovosti in pomeni 100% zaščito pred UV žarčenjem škodljivega kratkovalovnega območja.

Nova kolekcija Polaroid® je rezultat znamkine predanosti inovativnim materialom in dizajnu. Oblikovanje novih očal za otroke omogoča optimalno prileganje, in kombinacijo funkcionalnosti in varnosti z modnim in igrivim stilom. Ogrodje narejeno iz mehke gume zagotavlja izjemno udobje in lahkost. Odsotnost šarnirjev, ki so velikokrat najšibkejši člen očal, in pa odsotnost kovinskih elementov zagotavljajo varnost v vsaki situaciji.

Polaroid UltraSight TM polarizirane očalne leče zaustavljajo vse škodljive UV žarke, zmanjšajo bleščanje in nudijo superiorno vidljivost. Če tako želite otrokom nuditi najboljše, potem poizkusite Polaroid®.

V galeriji so predstavljeni izbrani modeli kolekcije Polaroid – za ogled celotne kolekcije priporočamo obisk spletne strani www.polaroideyewear.com

Preverite razpoložljivost in ceno posameznih modelov sončnih očal Polaroid v poslovalnicah Optike Irman – Žalec, Velenje in Ljubljana. Povpraševanje lahko pošljete tudi na spletna@optikairman.si.

Preberite: Pomen zaščite otroških oči pred UV žarki