Moška korekcijska očala | ÖGA


Kolekcija ÖGA francoske znamke Morel je sinonim za skandinavski duh. Minimalističen in prefinjen slog, kjer skrb za udobje očal ne zmanjša izvirnosti oblikovanja ter osredotočenosti na funkcionalnost. Kolekcija ÖGA je ustvarjena za moškega, ki mu je pomemben slog, kreativnost in prvovrstna kakovost.

Razpoložljivost modelov

V spletnem katalogu so predstavljeni izbrani modeli nove kolekcije korekcijskih okvirjev ÖGA znamke Morel. Informacije o razpoložljivosti/dobavljivosti in ceni posameznih modelov lahko prejmete v poslovalnicah Optike Irman – Žalec, Velenje in Ljubljana. Povpraševanje lahko pošljete tudi na spletna@optikairman.si oz. preko spletnega kontaktnega obrazca.

Uradna spletna stran znamke Morel

www.morel-france.com

Moška korekcijska očala | Nomad

Kolekcija Nomad francoske znamke Morel kombinira paleto barv z najnovejšimi trendi. Navdih kolekcije najdemo v lokalnih kulturah in obrteh, interpretiranih z izvirnimi estetskimi zasuki.

Razpoložljivost modelov

V spletnem katalogu so predstavljeni izbrani modeli nove kolekcije korekcijskih okvirjev Nomad znamke Morel. Informacije o razpoložljivost/dobavljivost in ceni posameznih modelov očal lahko prejmete v poslovalnicah Optike Irman – Žalec, Velenje in Ljubljana. Povpraševanje lahko pošljete tudi na spletna@optikairman.si oz. preko spletnega kontaktnega obrazca.

Uradna spletna stran znamke Morel

www.morel-france.com