Objavljeno Povpraševanje?

Otroška korekcijska očala | Etnia Barcelona

Etnia Barcelona otroška očala


V 1950ih se je z dedkom Fulgenciom Ramo rodila družinska zgodba strasti in predanosti do očal, ki jo je David Pellicer na prehodu v 21. stoletje poimenoval v ‘Etnia Barcelona’. Španci so kmalu ponudili svoj izvrsten proizvod celotni Evropi. Pred nastankom Etnie Barcelone so bila očala na voljo v dveh barvah, črni ali rjavi, Pellicer pa je to spremenil, in Evropa je prvič lahko izbirala med barvami kot so rdeča in rumena. Etnia Barcelona je v Evropo prinesla, in z vsako novo kolekcijo prinaša, barvitost!

Etnia Barcelona daje velik poudarek na oblikovanju očal namenjenim otrokom. Tako so ustvarili udobna otroška očala ergonomskih oblik iz materialov najvišje kakovosti. Očala Etnia Barcelona so narejena iz naravnega bombaža in so bio-razgradljiva. Kot je značilno za znamko Etnia Barcelona, je umetnost Španije glavni navdih tudi za otroško kolekcijo očal.

Etnia Barcelona kids

Etnia Barcelona kids

Preverite razpoložljivost in ceno posameznih modelov otroških očal Etnia Barcelona v poslovalnicah Optike Irman – Žalec, Velenje in Ljubljana. Povpraševanje lahko pošljete tudi na spletna@optikairman.si.

Katalog otroških očal Etnia Barcelona lahko poiščete na spletni strani znamke:
www.etniabarcelona.com

Dodaj odgovor