Otroška korekcijska očala | Adidas

Objavila Optika Irman 29. 3. 2017 v rubriki Galerije


ADIDAS očala

Adidas otroška očala so zahvaljujoč inovativnemu oblikovanju in uporabi prvovrstnih patentiranih materialov, kot so SPX®, elast-x™ in Performance steel™, izjemno lahka, fleksibilna, a hkrati tudi zelo vzdržljiva. Materiali so hipalergeni in tako primerni tudi za občuljivo otroško kožo. Ročke otroških očala Adidas se lahko popolnoma prilagodijo individualni obliki obraza Vašega otroka. Za razliko od ostalih plastičnih otroških očal imajo otroška očala Adidas tudi nosnike, kar omogoča še dodatno prilagoditev unikatnim značilnostim otroškega obraza. Prav zaradi teh lastnosti in izjemnega udobja otroci zelo radi nosijo otroška očala Adidas.

Otroška očala Adidas so proizvedena v Avstriji. Proizvaja jih eden izmed najbolj cenjenih proizvajalcev očal – Silhouette.

Predstavljeni so le izbrani modeli otroških očal Adidas, celotno kolekcijo si lahko ogledate v Optiki Irman. Preverite razpoložljivost in ceno posameznih modelov otroških očal Adidas v poslovalnicah Optike Irman – Žalec, Velenje in Ljubljana. Povpraševanje lahko pošljete tudi na spletna@optikairman.si.

ADIDAS očala

Dodaj odgovor