Milo & Me

Igra otrok zunaj, v naravi, je zelo pomembna za zdrav razvoj. Igranje z vsem, kar narava ponuja je najboljša spodbuda in izziv. Verjamemo, da bi se vsi otroci morali svobodno igrati, skakati in raziskovati zunaj, se igrati kot si to sami želijo. V svoji koži se morajo počutiti kar se da dobro in včasih biti majhni uporniki …

Znamka Milo&Me je oblikovala očala, ki pomagajo otroku, da v igri uživa, tako kot si želi, brez skrbi. Očala so moderno in atraktivno oblikovana, tako da otroci nimajo težav, ker nosijo očala. Poleg naštetega pa so očala cenovno zelo dostopna.

Očala Milo&Me, so izdelana v modnih oblikah, so lahka, primerna za igro in raziskovanje na prostem, skakanje naokrog, vožnjo s kolesom. 100% narejena z ljubeznijo, modernih barv in oblik ter s prijazno ceno.

Ker kul otroci nosijo kul očala!

Preverite zalogo oz. dobavljivost in ceno posameznih modelov otroških očal Milo&Me v poslovalnicah Optike Irman – Žalec, Velenje in Ljubljana. Povpraševanje lahko pošljete tudi na spletna@optikairman.si oz. preko spletnega kontaktnega obrazca. Željeni model korekcijskih očal Milo&Me lahko naročimo tudi posebej za Vašega otroka.

Uradna spletna stran znamke proizvajalca očal Milo&Me
www.hilcovision.com