Ženska korekcijska očala | LaFont

lafont. očala 2


Lafont – odlična pariška očala, ki v sebi nosijo več kot devetdeset let izkušenj, neprimerljivo strokovno znanje s poudarkom na eleganci in močnih družinskih vrednotah.

Jesen 1923 Rue Vignon, Pariz. Louis Lafont odpre majhen butik slušnih aparatov in očal. Praded v duhu ‘art deco-ja’ postavi standard oblikovanja očal naslednjim trem generacijam. Louisov vnuk Philippe skupaj s svojo ženo Laurence, pariško modno oblikovalko, spremeni očala v pravi modni dodatek. Par proizvede številne inovativne izdelke in sodeluje z velikimi modnimi hišami, kot so Hermès in Chanel. Očala Lafont so na voljo v štirih pariških specializiranih butikih in v izbranih optikah v več kot štiridesetih državah sveta.

STROKOVNOST IN VREDNOTE

Tradicionalna obrtniška odličnost v kombinaciji z visoko tehnologijo in sodobnimi francoskimi proizvodnimi tehnikami. Družina Lafont je ohranila popoln nadzor nad ustvarjalnimi dejavnostmi in identiteto blagovne znamke, saj že vse od leta 1923 vodi neodvisen oblikovalski studio. Lafont na sezono predstavi približno 30 novih modelov, ki vključujejo prefinjena očala za moške, razkošne ženstvene in igrive otroške modele.

NAREJENO V PARIZU

Lafont očala so subtilno uporniška z diskretnim avantgardnim pridihom uglajenosti. Občudujemo lahko več kot 200 barvnih kombinacij in izbor edinstvenih materialov: tartana in Liberty tiskanih tkanin stisnjenih med dve plošči iz acetata, vzorce panterja, roga in želvovine. Vsak okvir je edinstveno presenečenje. Globoko zakoreninjena dediščina francoske kulture in okusov se vsekakor kaže skozi umetniška dela ustvarjena v delavnicah Lafont.

Hiša Lafont je prejela certifikat OFG (Guaranteed French Origin), ki zagotavlja francoski izvor očal Lafont.


lafont. očala 2

lafont. očala 3

Še nekaj zanimivosti
– 8 do14 tednov oz. 120 do 220 korakov je potrebnih za izdelavo Lafont. očal
– Večina korakov izdelave očal je ročnih
– 234 unikatnih barv v Lafont. kolekciji, 80% jih je ekskluzivnih za znamko

Preverite razpoložljivost in ceno posameznih modelov očal znamke Lafont v poslovalnicah Optike Irman – Žalec, Velenje in Ljubljana. Povpraševanje lahko pošljete tudi na spletna@optikairman.si.

Spletna stran znamke Lafont.

Dodaj odgovor