optika irman velenje

Optika Irman VELENJE

POSEBNO OBVESTILO
Na podlagi sklepa Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije (Uradni list RS, št. 87/01 in 1/02 – popr.; 28. člen) sporočamo, da bodo poslovalnice Optike Irman Žalec, Velenje in Ljubljana odprte za izdajo očal in kontaktnih leč s skrajšanim delovnim časom.

Skrajšan odpiralni čas v času COVID-19 odredbe*:
Ponedeljek: 14.00 – 18.00
Četrtek: 12.00 – 16.00

Vljudno prosimo stranke, da nas obiščejo le, ko je to nujno potrebno in se ne morejo posluževati naše spletne optike. Torej v primeru nujnih popravil, prevzema korekcijskih očal, prinosa okvirjev v montažo očalnih leč, nakup kontaktnih leč in tekočin za nego leč. Vljudno prosimo, da kontaktne leče naročate preko naše spletne optike, elektronskega naslova: spletna@optikairman.si ali na telefonsko številko 051 288 010. Žal sončnih očal brez dioptrije na podlagi odloka ne smemo prodajati v fizični optiki, lahko pa jih naročite preko naše spletne trgovine, ki obratuje kot običajno.
Za zaščito naših strank in zaposlenih smo sprejeli stroge ukrepe glede izvajanja dejavnosti. Svoj obisk najbolje najavite vnaprej. Pri obisku optike bomo primorani omejiti vstop na eno stranko, zato ne prihajajte v spremstvu. Pri vstopu v optiko se bo potrebno temeljito razkužiti in upoštevati nadaljnja varnostna navodila osebja.
Hvala za Vašo podporo in razumevanje.

Ostanite zdravi.

Ekipa Optike Irman

*Navedeni delovni čas velja do preklica Odloka o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v RS, št. 00726-2/2020, dne 15.3.2020.

________

NASLOV
Optika Irman d.o.o. PE Velenje
Vodnikova 1
3320 Velenje
Spodnja etaža Zdravstvenega doma Velenje

KONTAKT
Telefon: 051 288 019
Email: optika.velenje@irman.si

DELOVNI ČAS
Ponedeljek 12:00 – 19:00
Torek, Četrtek in Petek 7:00 – 15:00
Sreda 10:00 – 19:00

Optika Irman Velenje

SAMOPLAČNIŠKI PREGLEDI VIDA IRMAN

ZNAMKE OČAL
Alain Mikli, Boss, Bvlgari, Carrera, Dolce&Gabbana, Elle, Etnia Barcelona, Furla, Gucci, Guess, Hint, Joop, Koali, Kids by Safilo, Lightec, Menrad, Mexx, More&More, Morgan, Moxxi, Nomad, Öga, Pierre Cardin, Prada, RayBan, Reebook, Silhouette, Swarovski, Tommy Hilfiger, Versace, Vogue, Woodone

KONTAKTNE LEČE – PROIZVAJALCI
Običajne kontaktne leče, sferične, multifokalne in torične – Alcon
Individualizirane kontaktne leče za keratokonus – Hecht, SwissLens – po naročilu
Johnsons&Johnsons, Menicon, Bauch&Lomb – po naročilu