Moška korekcijska očala | J.F.REY

JF Rey očala


Jean-François Rey (J.F.REY) je eden izmed najbolj priznanih francoskih oblikovalcev ekskluzivnih linij očal; je sinonim za individualni stil, modern dizajn in inovacijo. Navdih črpa iz svoje strasti do umetnosti, arhitekture in visoke tehnologije. Zgodba vsakega modela J.F.REY očal je subtilna izbira barve in kombinacije materialov, z namenom odražanja individualnosti, ki je del prav vsakega modela J.F.REY kolekcije.

Kolekcije J.F.REY so že od nekdaj proizvedene v Franciji, kar s ponosom poudarjajo. Vsak model zahteva med 150 -200 korakov izurjenih francoskih strokovnjakov.

Znamko J.F.REY odlikuje znanje, kreativnost in inovativnost, kar ji omogoča, da je ena prvih, ki uvaja novosti na trg očal. Vedno znova prejemajo najprestižnejše nagrade za kreacije.

Preverite razpoložljivost in ceno posameznih modelov očal znamke J.F.REY v poslovalnicah Optike Irman – Žalec, Velenje in Ljubljana. Povpraševanje lahko pošljete tudi na spletna@optikairman.si ali preko spletnega kontaktnega obrazca. Željeni model očal J.F.REY lahko naročimo tudi posebej za Vas.

Katalog očal znamke lahko poiščete na uradni spletni strani znamke:
www.jfrey.fr
JFREY očala Optika Irman

Dodaj odgovor