Pokličite nas 051 288 010

Etnia Barcelona

Priznani španski ustvarjalec očal, Etnia Barcelona, predstavlja najnovejšo kampanjo, imenovano Underwater, za kolekcijo pomlad-poletje 2024. Kampanja nas vabi k raziskovanju morskih globin skozi ustvarjalno in nadrealistično perspektivo.

Underwater nas popelje v hipnotično in nadrealistično vesolje, ki obuja skrivnosti morskih globin. Ta kampanja je še en dokaz ustvarjalnosti, drznega eksperimentiranja in pozornosti do podrobnosti znamke iz Barcelone.

V neraziskanih globinah oceana, kamor ne prodrejo niti sončni žarki, obstaja neznano kraljestvo. Etnia Barcelona si prizadeva razkriti skrivnosti globokega morja skozi popotovanje ustvarjalnega in nadrealističnega raziskovanja. Underwater poustvari podvodno vesolje, naseljeno z mističnimi bitji, kjer rastlinstvo in živalstvo očarata z lepoto in bogastvom svojih barv.

Eterične oblike, ki posnemajo korale in druga morska bitja, se prepletajo z mističnimi prebivalci globin. Čutimo njihove nežne, valovite gibe, ki ovijajo telesa in obraze, potopljene v tišino oceanskega dna. Poleg tega je Underwater vesolje, ustvarjeno z umetno inteligenco, ki nas oddaljuje od hladne in robotske podobe ter nas približuje svetu, kjer se tehnologija zliva z naravo, ustvarjajoč čarobno in harmonično okolje, ki spoštuje vsako podrobnost.

Nova kampanja Etnia Barcelona nas vabi k raziskovanju skrivnosti podvodnega sveta, hkrati pa spodbuja razmišljanje o sobivanju človeške ustvarjalnosti in umetne inteligence pri ustvarjanju osupljivih svetov.

Nadrealistično vesolje se odraža tudi v dizajnih nove kolekcije. Underwater vključuje 22 novih modelov, od tega 18 dioptrijskih očal in 4 sončna očala, ki prihajajo v različnih barvnih odtenkih.

Kolekcija, navdihnjena s podvodnim svetom, združuje paleto prosojnih tonov, ki vzbujajo odseve svetlobe v vodi, s trdnimi barvami, ki jih navdihuje podvodna flora in favna. Očala nosijo imena, povezana z morskimi motivi, kot so Arrecife, Posidonia, Anemona in Coral, med mnogimi drugimi.

O znamki Etnia Barcelona

Etnia Barcelona je kot neodvisna znamka očal prvič zaživela leta 2001. Vse njene kolekcije od začetka do konca razvija lastna oblikovalska ekipa, ki je v celoti odgovorna za celoten ustvarjalni proces.

Etnia Barcelona izstopa po uporabi barve v svojih dizajnih, zaradi česar je trenutno podjetje z največ barvnimi referencami v celotnem sektorju očal. Vsa očala Etnia Barcelona so izdelana iz najkakovostnejših naravnih materialov, kot so naravni acetati Mazzucchelli in HD mineralna stekla.

#BeAnartist je geslo Etnia Barcelona. To je poziv k svobodnemu izražanju skozi dizajn. Etnia Barcelona sprejema barve, umetnost in kulturo, a bolj kot karkoli drugega je ime, tesno povezano z mestom, v katerem je nastalo in uspelo. Barcelona predstavlja življenjski slog, odprt svetu, nič več in nič manj kot vprašanje odnosa.

Povezava do uradne spletne strani znamke Etnia Barcelona

Na povezavi si lahko preberete vse o znamki Etnia Barcelona, prav tako pa je na voljo tudi obsežen spletni katalog kolekcije Underwater ter vseh ostalih aktivnih kolekcij Etnia Barcelona.

https://www.etniabarcelona.com/si/en