Moška korekcijska očala | Etnia Barcelona

PALAIS

O znamki

V 1950ih se je z dedkom Fulgenciom Ramo rodila družinska zgodba strasti in predanosti do očal, ki jo je David Pellicer na prehodu v 21. stoletje poimenoval v ‘Etnia Barcelona’. Španci so kmalu ponudili svoj izvrsten proizvod celotni Evropi. Pred nastankom Etnie Barcelone so bila očala na voljo v dveh barvah, črni ali rjavi, Pellicer pa je to spremenil, in Evropa je prvič lahko izbirala med barvami kot so rdeča in rumena. Etnia Barcelona je v Evropo prinesla, in z vsako novo kolekcijo prinaša, barvitost!

Kolekcija ‘Imperfect’

V novi kolekciji ‘Imperfect’ (op.p. ‘Nepolono’) znamka Etnia Barcelona preučuje idejo o popolnosti sami in zagovarja tisto, kar je edinstveno v vseh nas. Etnia časti vrsto nepopolnosti, ki razbijajo vsakdanje okvire in stereotipe. Prav ta navidezna nepopolnost nas namreč naredi edinstvene in pristne. Kolekcija je polna avtentičnih modelov unikatnih tekstur in barv.

Razpoložljivost modelov

V spletnem katalogu so predstavljeni izbrani modeli nove kolekcije moških korekcijskih okvirjev znamke Etnia Barcelona. Informacije o razpoložljivost/dobavljivost in ceni posameznih modelov lahko prejmete v poslovalnicah Optike Irman – Žalec, Velenje in Ljubljana. Povpraševanje lahko pošljete tudi na spletna@optikairman.si oz. preko spletnega kontaktnega obrazca.

Uradna spletna stran znamke Etnia Barcelona

www.etniabarcelona.com

Dodaj odgovor