Dostava in dobavni rok

Za naročila prejeta ob delavnikih do 15.00 ure in v kolikor so naročeni artikli na zalogi jih pošljemo naprej še isti dan, kar pomeni, da jih prejmete v roku 1 – 2 delovnih dni.

Za izdelke, ki jih v določenem trenutku nimamo na zalogi, se dobavljivost poveča tudi do 10 dni. V primeru, da vaš naročen artikel ni na zalogi vas bomo obvestili in vam sporočili v koliko dneh lahko artikel pričakujete. V primeru, da je bilo naročenih več izdelkov in je kateri od teh na zalogi, drugi pa niso, se lahko vrši delna dobava blaga (delno takoj, delno ko nam to omogoča zaloga).

Če ste izbrali plačilo po predračunu vedite, da bomo naročene artikle odposlali šele po prejetem nakazilu. Če nakazilo prejmemo ob delavnikih do 15.00 ure, naročene artikle, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Hitrost prejema nakazila je odvisna od vaše banke. Če imate račun odprt pri Delavski hranilnici, potem je nakazilo takojšnje.

Za dostavo uporabljamo Pošto Slovenije, kar pomeni, da vam naročene artikle dostavi poštar na naslov prejemnika, ki ste ga navedli ob naročilu. Praviloma se dostave vršijo v dopoldanskih urah, v primeru, da pa paketa ne morete sprejeti, pa ga lahko prevzamete tudi kasneje, na najbližji poslovalnici Pošte Slovenije.

Vaše naročilo lahko dobite dostavljeno tudi na svoj službeni naslov. Prosimo podajte domači ali službeni naslov kot naslov dostave ob oddajanju naročila.