Dostava in dobavni rok

Naročila očal:

Naročilo očalnih okvirjev iz zaloge:
Ob naročilu očalnih okvirjev iz zaloge ob delavnikih do 12.00 ure, odpošljemo naročeno naprej še isti dan. Paket tako prejmete v roku 1 do 2 delovnih dneh od naročila.

Naročilo očalnih okvirjev iz zaloge + montaža očalnih leč:
Ob naročilu očalnih okvirjev z vključeno montažo očalnih leč, lahko pričakujete paket v 2 do 7 delovnih dneh.

Naročilo očalnih okvirjev, ki niso na zalogi:
Predvidena dobavljivost za očalne okvirje, ki jih ni na zalogi, je 14-16 delovnih dni. V primeru, da Vaš naročeni artikel ni na zalogi Vas bomo obvestili in Vam sporočili v koliko dneh lahko artikel predvidoma pričakujete. Želite naročiti artikel, ki ni na zalogi? Pošljite nam povpraševanje na spletna@optikairman.si.

Naročila kontaktnih leč, tekočin za nego leč, kapljic za oči ter pripomočkov za neko oči:

Za naročila prejeta ob delavnikih do 12.00 ure in v kolikor so naročeni artikli na zalogi jih pošljemo naprej še isti dan, kar pomeni, da jih prejmete v roku 1 – 2 delovnih dni.

Za izdelke, ki jih v določenem trenutku nimamo na zalogi, se dobavljivost poveča tudi do 10 dni. V primeru, da vaš naročen artikel ni na zalogi vas bomo obvestili in vam sporočili v koliko dneh lahko artikel pričakujete. V primeru, da je bilo naročenih več izdelkov in je kateri od teh na zalogi, drugi pa niso, se lahko vrši delna dobava blaga (delno takoj, delno ko nam to omogoča zaloga).

Dostava in plačilo po predračunu
Če ste izbrali plačilo po predračunu vedite, da bomo naročene artikle odposlali šele po prejetem nakazilu. Če nakazilo prejmemo ob delavnikih do 15.00 ure, naročene artikle, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Hitrost prejema nakazila je odvisna od vaše banke. Če imate račun odprt pri Delavski hranilnici, potem je nakazilo takojšnje.

Servis dostave
Naročene artikle Pošta Slovenije dostavi na naslov naveden ob naročilu. Praviloma se dostave vršijo v dopoldanskih urah, v primeru, da paketa ne morete sprejeti, ga lahko prevzamete tudi kasneje, na najbližji poslovalnici Pošte Slovenije. Vaše naročilo lahko dobite dostavljeno tudi na svoj službeni naslov.

Priporočamo, da zaradi lažje in hitrejše dostave ob naročilu navedete svojo telefonsko številko. Pošta Slovenije Vas tako lahko z brezplačnim SMS sporočilom obvesti o predvidenem terminu dostave, nudi možnost sledenja pošiljki in izbor alternativnega termina/naslova dostave.

Stroški pošiljanja in dostave

Navedene cene artiklov ne vsebujejo stroškov pošiljanja in dostave. Stroški pošiljanja in dostave so uporabniku navedeni pred potrditvijo naročila. Za naročila v končni vrednosti manj kot 50 EUR znašajo stroški pošiljanja 3,00 EUR. Za naročila nad 50 EUR pa je pošiljanje brezplačno.
Provizija pri uporabi spletnega bančništva
Ob nakazilu Vam bo Vaša banka, poleg vrednosti računa, zaračunala tudi provizijo za plačilo položnice po svojem ceniku. To ni strošek pošiljanja in dostave.

__________________________________________________________________________________

V izjemnih primerih lahko čas dobave traja tudi dlje od predvidenega. Predvsem kadar naročimo očalni okvir ali leče, a te ne ustrezajo našim visokim standardom kakovosti. Čas dobave se torej lahko podaljša. V takšnih primerih Vas bomo o stanju naročila obveščali.