Moška korekcijska očala | Dolpi


Slovenski oreh
Proizvajalec znamke Dolpi združuje tradicijo in inovacije; Dolpi lesena očala, ki jih proizvajajo v Dolomitih, so narejena iz najkvalitetnejšega lesa iz celotnega sveta; vsak vir je previdno izbran, glede na kakovost in lastnosti lesa. Kot zanimivost, oreh prihaja iz slovenskih gozdov, saj so le pri nas našli ustrezno raven kakovosti.

Unikatna, ročno izdelana lesena očala Dolpi
Visoko kakovosten material je ročno obdelan v unikaten izdelek. Poleg tega pa loči lesena očala Dolpi od ostalih znamk tudi sodoben eleganten dizajn in zanimive kombinacije lesa in lesnih tekstur.

Udobje lesnih očal Dolpi
Rigidni material kot je les potrebuje posebno obdelavo, da omogoči maksimalno udobje in enostavnost montaže očalnih leč in pri Dolpi so to vsekakor dosegli. Vgrajene so fleksibilne ročke, ki omogočajo praktičnost in prijetno nošnjo. Dolpi lesena očala odlikuje lahkost, vsak par tehta le pičlih 24 gramov.

D01 R010
D01 R010

Vzdrževanje lesenih očal je enostavno
Izdelava lesenih očal Dolpi je zaključena s površinsko obdelavo, ki jim daje vzdržljivost pod vremenskimi vplivi in telesnimi dejavniki (potenje, make-up). V zagotovilo ohranitve lesene strukture in barve lesa Dolpi nudi 2-letno garancijo. Za čiščenje potrebujete le toplo tekočo vodo in blago milo. Po čiščenju očala nežno osušite s krpico iz mikrovlaken (priložena pri nakupu).

Dolpi lesena očala se lahko prilagodijo
Moč prilagoditve lesnih očal je podarjena le redkim znamkam. Lesena očala Dolpi imajo ročko zaključeno z acetatom, saj je prilagoditev krivine ročk eden izmed glavnih dejavnikov udobja nošnje. Tako lahko z enostavno prilagoditvijo, ki jo omogoča acetat, preprečimo neprijetno drsenje očal po nosu.

Dolpi lesena očala za vsako dioptrijo
Zaradi posebnosti izdelave lahko v lesena očala praktično brez omejitev vgradimo katero koli očalno lečo, s kakršno koli dioptrijo.

Dolpi lesena očala

Preverite razpoložljivost in ceno posameznih modelov Dolpi lesenih očal v poslovalnicah Optike Irman – Žalec, Velenje in Ljubljana. Povpraševanje lahko pošljete tudi na spletna@optikairman.si.

DOLPI

Uradna spletna stran proizvajalca znamke Dolpi
www.dolpi.it

Dodaj odgovor