Alcon kontaktne leče in tekočine za nego kontaktnih leč


Kot vodilni na področju skrbi za zdravje oči, Alcon razvija in izdeluje inovativna zdravila in naprave, ki služijo celotnemu življenjskemu krogu skrbi za oči. Nudijo širok spekter kirurških, farmacevtskih in optičnih pripomočkov za terapijo številnih očesnih bolezni in bolezenskih stanj, vključno s katarakto, glavkomom, s starostjo povezane degeneracije makule, bolezni rumene pege, suhega očesa, očesnih vnetij, alergij, refraktivnih napak in ostalih z očesom povezanih zdravstvenih težav.

Vision Care – Z integracijo CIBA VISION, je postal Alcon eden izmed vodilnih proizvajalcev kontaktnih leč in pripomočkov za nego kontaktnih leč. Ponudba zajema dnevne kontaktne leče, mesečne kontaktne leče, leče za podaljšano nošnjo in barvne kontaktne leče za udobno rešitev težav z vidom. Alcon nudi tudi celotno linijo tekočin za nego in učinkovito čiščenje kontaktnih leč. Proizvajajo multi-purpose/ večnamenske tekočine, tekočine, ki temeljijo na vodikovem peroksidu in kapljice za vlaženje kontaktnih leč, ki nudijo dodatno udobje tekom dneva.

Alcon proizvodi: Dailies Total 1, Dailies Aqua Comfort, Dailies AquaComfort Multifocal, Dailies AquaComfort Toric, Air Optix, Air Optix Multifocal, Air Optix for Astigmatism, Air Optix Night&Day; AOSept Plus, Opti-FREE, Opti-FREE Pro

www.alcon.com