Ženska korekcijska očala | WooDone

WOODONE LESENA OČALA, USTVARJENO V NARAVI, OBLIKOVANO ZA VAŠE OČI
Prva ideja o znamki lesenih očal WooDone se je porodila že leta 2009 Thomasu Obereggerju in Klausu Tavellarju iz Južne Tirolske, mnogo pred velikim valom lesenih očal, ki je postal eden izmed najopaznejših in trdoživih tredov. S svojimi unikatnimi lesenimi očali, ki so ročno izdelana iz lesa njune rodne Južne Tirolske, sta orala ledino. WooDone še danes ostaja eden izmed najboljših proizvajalcev lesenih očal, ki je zvesto zavezan svojim koreninam in prvovrstni kakovosti.

WooDone VIKA 11M
WooDone VIKA 11M

Unikatna lesena očala WooDone so ročno izklesana iz enega samega kosa sestavljenega iz 8 plasti vezane plošče, ki jo naredijo iz lokalega recikliranega lesa češnje, akacije, oreha ali kostanja. Osem zlepljenih plasti skupaj tvori ploščo iz katere izklesajo lesene dele očal, s posebno tehnologijo, ki omogoča ohranitev naravnega vzorca lesa na celotnem okvirju. Tako je vsak model edinstven in izviren.

Več kot šestdeset korakov izdelave lokalnih obrtnikov Južne Tirolske zagotavlja visoko kvalitetna lesena očala in izdelek, ki je izdelan do izjemnih podrobnosti in tehta le borih 13 gramov. Fleksibilne vzmeti so narejene iz zlitine, ki zagotavlja trdoživost in funkcionalnost. Lesena očala WooDone so prekrita z netoksičnim EC-certificiranim transparentnim lakom, ki se uporablja tudi pri izdelavi lesenih igrač za otroke. Tako so lesena očala hipoalergena, prijazna okolju, izjemno odporna in enostavna za čiščenje.

Kvaliteta Južne Tirolske, italijansko oblikovanje in nemška preciznost: z eno besedo, lesena očala WooDone.

“WooDone, done by nature, designed for your eyes.”

Vir: https://www.woodone.it (WooDone sporočilo za medije)

Dodaj odgovor