Ženska korekcijska očala | Vogue

Objavila Optika Irman 13. 9. 2017 v rubriki GalerijeVogue Eyewear, znamka ki jo poznamo po čutu za podrobnosti, širokem izboru modelov in barv, in izjemni nosljivosti ter cenovni dostopnosti.

Glamurozni elegantni modeli Vogue očal očarajo s svojimi ročno ustvarjenimi reliefi, dodanimi Swarovski kristali in neverjetno lahkostjo in udobnostjo, ki jo dajejo najlonska vlakna. Tudi eden od ikoničnih zaščitnih znakov Vogue Eyewear, morski vozel, se pojavlja v letošnji kolekciji. Prefinjeni modeli narejeni iz najlonskih vlaken z dodanimi kovinskimi elementi, Uber-chick, funkcionalnost oblike in moderni minimalizem definirajo enostavne oblike te ultra lahke kolekcije očal Vogue. Dodana je še nova retro kolekcija, ki jo je oblikovala nova Vogue muza, Gigi Hadid.

Preverite razpoložljivost in ceno posameznih modelov očal znamke Vogue v poslovalnicah Optike Irman – Žalec, Velenje in Ljubljana. Povpraševanje lahko pošljete tudi na spletna@optikairman.si.

Uradna spletna stran znamke: http://www.vogue-eyewear.com/si

‘Nagradno žrebanje: IZBERI SVOJ novi VOGUE!’ je zaključeno! Tri dobitnice L’occitane darilnega seta so: Tatjana Jelovčan, Eva Kink Žerjav in Patricija Škvorc. Čestitamo!
Najlepša hvala vsem za sodelovanje.

Tatjana Jelovčan Vogue VO3918 934

Eva Kink Žerjav Vogue VO5095B W44 <3 Čudoviti!

Patricija Škvorc Vogue VO2969 W656

Nagradno žrebanje: IZBERI SVOJ novi VOGUE!

Všečkaj našo FB objavo nagradnega žrebanja ‘Izberi svoj novi Vogue’ in v komentar spodaj navedi kateri model očal Vogue na spletni strani Optika Irman http://www.optikairman.si/vogue-ocala/ ti je najbolj všeč!

Nagrada: L’occitane darilni set.
Med vsemi sodelujočimi, ki izpolnjujejo pogoje sodelovanja bomo izžrebali 3 dobitnike oz. dobitnice L’occitane darilnega seta.

Pohiti, nagrade izžrebamo 19.9.2017!

Nagradno žrebanje: IZBERI SVOJ novi VOGUE!Všečkaj našo objavo nagradnega žrebanja 'Izberi svoj novi Vogue' in v…

Objavil/a Optika Irman dne 15. september 2017

S sodelovanjem v nagradnem žrebanju se strinjate s spodaj navedenimi pogoji in pravili:
POGOJI IN PRAVILA žrebanja: »Izberi svoj novi Vogue«
na Facebook strani Optike Irman,15.9.2017 – 18.9.2017

1. člen
Žrebanje »Izberi svoj novi Vogue« bo potekala na ozemlju Republike Slovenije v času od 15.9.2017 – 18.9.2017. V njej imajo pravico sodelovati vsi državljani Republike Slovenije, z izjemo zaposlenih v Optiki Irman in njihovih ožjih sorodnikov.

2. člen
Organizator nagradne igre je Optika Irman d.o.o., Savinjska cesta 2, 3310 Žalec.
Za izvedbo nagradne igre skrbi odbor v sestavi:
1. Direktorica Optike Irman: Branka Irman
2. Vodja marketinga Optike Irman: Andreja Irman Simpson

3. člen
Pogoj sodelovanja: V žrebanju »Izberi svoj Vogue« lahko sodelujejo tisti, ki bodo v obdobju nagradne igre od 15.9.2017 – 18.9.2017 (do 23:59 ure) všečkali objavo »Izberi svoj novi Vogue« na facebook strani Optike Irman in v komentarju pod objavo navedli kateri model Vogue očal na spletni strani http://www.optikairman.si/vogue-ocala/ jim je najbolj všeč.
Nakup ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri.

4. člen
Podatki o sodelujočih v nagradnem žrebanju se zbirajo na sedežu Optike Irman, na naslovu: Savinjska cesta 2, 3310 Žalec.

5. člen
Žrebanje bo izvedeno računalniško, v torek 19.9.2017 v prostorih organizatorja. Pri žrebanju bomo upoštevali tiste uporabnike Facebook strani Optike Irman, ki bodo v obdobju nagradne igre všečkali prispevek »Izberi svoj novi Vogue« in v komentarju pod objavo navedli kateri model Vogue očal na spletni strani http://www.optikairman.si/vogue-ocala/ jim je najbolj všeč (glej člen 3).

6. člen
Podatki o nagrajencu bodo objavljeni na Facebook strani Optike Irman in na www.optikairman.si. S sodelovanjem v nagradnem žrebanju se sodelujoči strinja, da lahko objavimo ime na omenjenih straneh ob morebitnem zadetku.

7. člen
Nagrada: L’occitane darilni set.
Med vsemi sodelujočimi, ki izpolnjujejo pogoje sodelovanja bomo izžrebali 3 dobitnike oz. dobitnice L’occitane darilnega seta.

8. člen
Nagrajenec oz. nagrajenka bo o nagradi obveščeni po Facebook e-pošti, najkasneje do 20.9.2017. Nagrajenec oz. nagrajenka se mora na sporočilo odzvati najkasneje v 7 dneh od prejema, sicer se smatra, da odstopa od nagrade. Nagrado v tem primeru med sodelujočimi izžrebamo še enkrat.

9. člen
Nagrajenec oz. nagrajenka bo lahko nagrado prevzel-a osebno v izbrani poslovalnici Optike Irman. Nagrada mora biti prevzeta v roku 7 dni, sicer se smatra, da nagrade nagrajenec oz. nagrajenka ne sprejme.

10. člen
Nagrade ne pošiljamo, obvezen je oseben prevzem v Optiki Irman, v poslovalnici Vašega izbora.

11. člen
Nagrade ni mogoče zamenjati za gotovino.

12. člen
Dobitek v nagradni igri je po 3. točki tretjega odstavka 105. ZDoh-2 opravičen obdavčenja zato akontacija dohodnine ni potrebna.

13. Člen
Za tolmačenje posameznih členov tega Pravilnika je pristojen izključno odbor, ki za posamezna mnenja in druga pravna opravila imenuje in pooblasti odvetnika. Morebitne napake v delu odbora in pri izvedbi igre bo odbor reševal pravočasno in v skladu z dobrimi poslovnimi običaji. V primeru hujše kršitve tega pravilnika lahko odbor razveljavi nagradno igro ter jo kot celoto z ustreznimi popravki ponovi.

14. Člen.
Facebook ni sponzor nagradne igre, v njej ne sodeluje in je ne prireja.

Direktorica Optike Irman, Branka Irman
Žalec, 13.9.2017

Dodaj odgovor