Varilux 1+1


varilux-modernhero multifokalna očala akcija

varilux-modernhero multifokalna očala akcija

Dva para stekel za ceno enega

Ob nakupu progresivnih/multifokalnih stekel za Vaša nova očala, Vam dodatni par stekel (v isti dioptriji) podarimo. Priporočamo, da si naročite rezervna očala, da se izognete nevšečnostim ob morebitni izgubi ali poškodbi. Lahko pa se odločite tudi za vgradnjo v sončna očala, v katerem koli odtenku, ki je na voljo.

Za več informacij povprašajte v svoji poslovalnici Optike Irman v Žalcu, Velenju ali Ljubljani.

Akcija se nadaljuje do preklica! Povprašajte v Optiki Irman za podrobnosti.

Varilux X – Nova generacija progresivnih stekel, ki ponujajo popolno svobodo vida

Potrebe presbiopov se danes precej razlikujejo od potreb uporabnikov pred leti. Zahvaljujoč sodobni tehnologiji, uvedbi pametnih telefonov, tabličnih računalnikov itd. se sodoben ritem življenja odvija predvsem na srednjih do bližinskih razdaljah. Vid, ki ga uporabljamo na razdalji med 40 in 70 cm je sedaj postal mnogo pomembnejši. Essilorjevi strokovnjaki so zato razvili progresivna stekla, ki bi zadostila potrebam sodobnega okolja, in ustvarili novo generacijo imenovano Varilux X.

Nova generacija progresivnih stekel Varilux X omogoča večjo kakovost vida s progresivnimi stekli prav na razdaljah, ki jih v sodobnem okolju najbolj uporabljamo. Prav tako pa Varilux X, z uporabo nove tehnologije ‘Xtend’, dramatično zmanjša potrebo po gibanju glave in iskanju optičnih centrov. Vid je mnogo bolj jasen, naraven in udoben.