Otroška sončna očala

Optike Irman nudijo široko izbiro kakovostnih sončnih očal za otroke vseh starosti, vse od tistih najmlajših pa do šolarjev. Vsa očala imajo 100% UV zaščito, so fleksibilna in odporna na udarce. Določeni modeli imajo vgrajeno tudi polarizacijsko zaščito pred motečim bleščanjem. Otroška sončna očala je potrebno poiskusiti, saj dobra lega očal narekuje tudi optimalno zaščito.

Centrostyle sončna očala

Otroška sončna očala italijanske znamke Centrostyle imajo prožno, a vzdržljivo ogrodje, v katerega so vgrajene na udarce odporne očalne leče s 100% UV zaščito. Večina modelov ima tudi dodaten polarizacijski filter, ki zmanjša moteče bleščanje in tako omogoča optimalen vid Vašega otroka.

Pst: Poleg otroških sončnih očal Centrostyle boste dobili tudi barviti etui za zaščito očal in zabavno namizno igrico:
Etui za otroška sončna očala CentrostyleVelja do razprodaje zalog.

Ray-Ban RJ9052S otroška sončna očala Optika Irman

Ikonične oblike, ki jih nosijo mamice in očki, v barvitejši in vzdržljivejši različici, prilagojeni za majhne otroške obraze.

Polaroid
Polaroid® danes predstavlja eno izmed najbolj inovativnih mednarodno uveljavljenih znamk sončnih očal, ki nudi širok izbor razvit posebej za otroke. Za kar največjo možno zaščito Polaroid® uporablja za otroška očala visoko kakovostne UltraSightTM polarizirane očalne leče. Takšne očalne leče zaustavljajo vse škodljive UVA, UVB in UVC žarke. Očala imajo mednarodno priznano oznako ‘UV400’, ki je zagotovilo kakovosti in pomeni 100% zaščito pred UV žarčenjem škodljivega kratkovalovnega območja.

Nova kolekcija Polaroid® je rezultat znamkine predanosti inovativnim materialom in dizajnu. Oblikovanje novih očal za otroke omogoča optimalno prileganje, in kombinacijo funkcionalnosti in varnosti z modnim in igrivim stilom. Ogrodje narejeno iz mehke gume zagotavlja izjemno udobje in lahkost. Odsotnost šarnirjev, ki so velikokrat najšibkejši člen očal, in pa odsotnost kovinskih elementov zagotavljajo varnost v vsaki situaciji.

polaroid otroska sonca ocala

Polaroid UltraSight TM polarizirane očalne leče zaustavljajo vse škodljive UV žarke, zmanjšajo bleščanje in nudijo superiorno vidljivost. Če tako želite otrokom nuditi najboljše, potem poizkusite Polaroid®.

julbo sončna očala

Julbo sončna očala

Cena od 20,00 EUR dalje. Preverite razpoložljivost in ceno posameznih modelov otroških sončnih očal v poslovalnicah Optike Irman – Žalec, Velenje in Ljubljana. Povpraševanje lahko pošljete tudi na spletna@optikairman.si.

Preberite naš prispevek – Zaščita otroških oči pred UV žarki