Ženska korekcijska očala | Prada

PRVPR62U

Znamka očal Prada povzema najboljše iz italijanske kulture in tradicije. Hkrati pa je Prada ena izmed najbolj inovativnih prestižnih blagovnih znamk visoke mode.

Nova kolekcija očal Prada prinaša avtentičen slog, prečiščeno eleganco in brezkompromisno kakovost. Očala so zgrajena iz masivnega premium acetata, kot, da bi bila izklesana v končno obliko. Dodan je obvezen, a subtilen, kovinski napis Prada v ročki okvirja.

Očala Prada nosi ektravagantna ženska z močno osebnostjo.

PR 04VV WU01O1
PR 04VV WU01O1

Preverite razpoložljivost oz. dobavljivost in ceno posameznih modelov Prada očal v poslovalnicah Optike Irman – Žalec, Velenje in Ljubljana. Povpraševanje lahko pošljete tudi na spletna@optikairman.si oz. preko spletnega kontaktnega obrazca. Očala znamke Prada lahko naročimo tudi posebej za Vas.

PRSPR16U

Uradna spletna stran znamke Prada
www.prada.com

Ženska korekcijska očala | Swarovski

SK SW očala

Pričetki znamke Swarovski segajo v leto 1895, ko je Daniel Swarovski, boemski izumitelj in vizionar, v vasi Wattens na Avstrijskem Tirolskem pričel z inovativnim oblikovanjem kristalov. Iz skromnih začetkov se je Swarovski povzpel v vodilnega proizvajalca natančno rezanih kristalov za modo, nakit in kasneje tudi za uporabo v arhitekturi.

Swarovski je združil preciznost izdelave kristalov z najsodobnejšimi trendi optike in tako ustvaril kolekcijo, ki daje okus po prestižu. Swarovski očala odlikujejo čiste linije, elegantna oblika okvirjev in seveda subtilni kristalni dodatki.

Za vse ljubiteljice Swarovski kristalov in za vse, ki si želite nase nadeti eleganten blišč.

Katalog kolekcije korekcijskih očal Swarovski

V spletni galeriji je predstavljen celoten katalog aktualne kolekcije korekcijskih očal Swarovski. Za informacijo o razpoložljivosti in ceni posameznih modelov očal Swarovski v poslovalnicah Optike Irman nas kontaktirajte preko spletna@optikairman.si oz. spletnega kontaktnega obrazca.

Iščete Swarovski sončna očala?

kliknite spodaj
SK_SW_

Uradna spletna stran znamke Swarovski
www.swarovski.com

Multimedijski muzej kristalov Swarovski
www.kristallwelten.swarovski.com

Ženska korekcijska očala | Dolce&Gabbana

DG3295__30x40_M

Dolce&Gabbana je luksuzna znamka korekcijskih in sončnih očal, ki jo navdihujejo korenine in avtentične vrednosti svoje lastne DNK: Sicilija, čutnost in izjemna kakovost šiviljske obrti. Bistvo Dolce&Gabbana leži v teh kontrastnih, a hkrati komplementarnih značilnostih. Kolekcija očal Dolce&Gabbana je značilno glamurozna in nekonvencionalna. Očala so oblikovana iz prestižnih materialov s skrbnim čutom za razkošne podrobnosti.

DG5032

DG5032 3091
DG5032 3091

DG3291

DG3294__30x40_M

DG1303__30x40_M

Preverite razpoložljivost/dobavljivost in ceno posameznih modelov očal znamke Dolce&Gabbana v poslovalnicah Optike Irman – Žalec, Velenje in Ljubljana. Povpraševanje lahko pošljete tudi na spletna@optikairman.si ali preko spletnega obrazca. Željeni model korekcijskih očal Dolce&Gabbana lahko naročimo tudi posebej za Vas.

Katalog korekcijskih očal Dolce&Gabanna si lahko ogledate na uradni spletni strani znamke:
www.dolcegabbana.com

Iščete Dolce&Gabbana sončna očala?

kliknite spodaj
DG4319

Ženska korekcijska očala | Versace

VE3267_VE3266


Versace je prestižna italijanska modna znamka in simbol italijanskega razkošja. Ustvarjena je za žensko, ki želi, da njena očala izražajo sodoben in glamurozen slog združen s prefinjenostjo.

Preverite razpoložljivost/dobavljivost posameznih modelov očal znamke Versace v poslovalnicah Optike Irman – Žalec, Velenje in Ljubljana. Povpraševanje lahko pošljete tudi na spletna@optikairman.si oz. preko spletnega kontaktnega obrazca. Željeni model očal Versace lahko naročimo tudi posebej za Vas.

Iščete sončna očala znamke Versace?

Sončna očala znamke Versace nudimo izključno po naročilu. Spletni katalog sončnih očal Versace si lahko ogledate na uradni spletni strani znamke

www.versace.com

Ženska korekcijska očala | Rodenstock

Rodenstock očala


Nemški proizvajalec očal Rodenstock že skoraj 140 let ustvarja mojstrovine natančnosti in funkcionalnosti. Očala ustvarjajo po načelu, da bi očala morala dajati občutek popolne urejenosti, brez kopromisa udobnosti, stabilnosti in trdoživosti. Očala Rodenstock združujejo tehnične in funkcionalne inovacije s klasičnimi in tradicionalnimi vrednotami ter so popolno prirejene uporabniku.

Rodenstock očala

Preiskusite Rodenstock očala s pomočjo virtualnega zrcala tukaj.

Preverite razpoložljivost in ceno posameznih modelov očal Rodenstock v poslovalnicah Optike Irman – Žalec, Velenje in Ljubljana. Povpraševanje lahko pošljete tudi na spletna@optikairman.si.

Uradna spletna stran znamke Rodenstock
rodenstock.com

Ženska korekcijska očala | Guess

GU guess


Guess sta v Ameriki leta 1981 ustanovila brata Marciano, ki sta zapustila jug Francije v iskanju ameriških sanj. Brata Marciano, ki črpata navdih v svojih evropskih koreninah, sta na novo definirala industrijo denima. Guess je postal simbol mladosti, seksapilnosti in avanturističnega življenjskega sloga. V več kot 30 letih obstoja znamke so bile tako Guessovi zaščitni obrazi ikone, ki so vse to izražale: Claudia Schiffer, Carre Otis, Eva Herzigova, Anna Nicole Smith, Laetitia Casta, Carla Bruni in Naomi Campbell.

Katalog kolekcije korekcijskih očal Guess

V spletni galeriji je predstavljen celoten katalog aktualne kolekcije korekcijskih očal Guess. Za informacijo o razpoložljivosti in ceni posameznih modelov očal Guess v poslovalnicah Optike Irman Žalec nas kontaktirajte preko spletna@optikairman.si oz. spletnega kontaktnega obrazca.

GU_SW

Ženska korekcijska očala | Max Mara

MM 1334


Max Mara je pojem ženstvenosti in resnične, brezčasne elegance. Prepoznavna po visoki kakovosti materialov, modernem oblikovanju in dovršenem stilu. V kolekciji očal Max Mara se povezujeta sodobnost in tradicija. Očala Max Mara so ustvarjena za sodobno žensko, ki išče elegantna in sofisticirana očala.

Iščete Max Mara sončna očala?

kliknite spodaj

max mara sončna očala

Max Mara kolekcija očal je na voljo v vseh poslovalnicah Optike Irman – Žalec, Velenje in Ljubljana. Za razpoložljivost določenih modelov očal in ceno Max Mara očal pošljite povpraševanje na spletna@optikairman.si oz. pokličite v poslovalnice.

Uradna spletna stran znamke
www.maxmara.com

Ženska korekcijska očala | Giorgio Armani

AR5078


Giorgio Armani kolekcija Frames of Life
Kolekcija ‘Frames of Life’ (sl. Očala življenja) je popolno utelešenje Giorgio Armani sloga. Predstavlja samo bistvo znamke in je rezultat dovršenega mojstrskega dela ter brezkompromisne kakovosti. Unikaten dizajn zaznamujejo čiste linije in izjemno fine podrobnosti v prefinjenem retro videzu, posodobljenem z uporabo najsodobnejše tehnologije.

Očala Giorgio Armani tako odlikujejo izjemna lahkost, fleksibilnost in zato neprimerljivo udobje.

Ženska korekcijska očala znamke Giorgio Armani nudimo po naročilu. Za več informacij nas obiščite v poslovalnicah – Žalec, Velenje in Ljubljana oz. pišite na spletna@optikairman.si / spletni kontaktni obrazec.

Katalog očal znamke Giorgio Armani si lahko ogledate na uradni spletni strani znamke
www.armani.com

AR6069

Ženska korekcijska očala | Dolpi

Dolpi lesena očala


Slovenski oreh
Proizvajalec znamke Dolpi združuje tradicijo in inovacije; Dolpi lesena očala, ki jih proizvajajo v Dolomitih, so narejena iz najkvalitetnejšega lesa iz celotnega sveta; vsak vir je previdno izbran, glede na kakovost in lastnosti lesa. Kot zanimivost, oreh prihaja iz slovenskih gozdov, saj so le pri nas našli ustrezno raven kakovosti.

Unikatna, ročno izdelana lesena očala Dolpi
Visoko kakovosten material je ročno obdelan v unikaten izdelek. Poleg tega pa loči lesena očala Dolpi od ostalih znamk tudi sodoben eleganten dizajn in zanimive kombinacije lesa in lesnih tekstur.

Udobje lesnih očal Dolpi
Rigidni material kot je les potrebuje posebno obdelavo, da omogoči maksimalno udobje in enostavnost montaže očalnih leč in pri Dolpi so to vsekakor dosegli. Vgrajene so fleksibilne ročke, ki omogočajo praktičnost in prijetno nošnjo. Dolpi lesena očala odlikuje lahkost, vsak par tehta le pičlih 24 gramov.

D01 R010
D01 R010

Vzdrževanje lesenih očal je enostavno
Izdelava lesenih očal Dolpi je zaključena s površinsko obdelavo, ki jim daje vzdržljivost pod vremenskimi vplivi in telesnimi dejavniki (potenje, make-up). V zagotovilo ohranitve lesene strukture in barve lesa Dolpi nudi 2-letno garancijo. Za čiščenje potrebujete le toplo tekočo vodo in blago milo. Po čiščenju očala nežno osušite s krpico iz mikrovlaken (priložena pri nakupu).

Dolpi lesena očala se lahko prilagodijo
Moč prilagoditve lesnih očal je podarjena le redkim znamkam. Lesena očala Dolpi imajo ročko zaključeno z acetatom, saj je prilagoditev krivine ročk eden izmed glavnih dejavnikov udobja nošnje. Tako lahko z enostavno prilagoditvijo, ki jo omogoča acetat, preprečimo neprijetno drsenje očal po nosu.

Dolpi lesena očala za vsako dioptrijo
Zaradi posebnosti izdelave lahko v lesena očala praktično brez omejitev vgradimo katero koli očalno lečo, s kakršno koli dioptrijo.

Dolpi lesena očala

Preverite razpoložljivost in ceno posameznih modelov Dolpi lesenih očal v poslovalnicah Optike Irman – Žalec, Velenje in Ljubljana. Povpraševanje lahko pošljete tudi na spletna@optikairman.si oz. preko spletnega obrazca.

DOLPI

Uradna spletna stran proizvajalca znamke Dolpi
www.dolpi.it

Ženska korekcijska očala | Different

Different očala


Different je slovenska znamka očal, ki sta jo ustanovila športnika Tine Slabe in Tomaž Bertok. Očala znamke Different oblikujejo slovenski oblikovalci, proizvaja pa se v sosednji Italiji.

Očala znamke Different nudimo po naročilu. Katalog očal znamke Different lahko poiščite na uradni spletni strani znamke www.differenteyewear.com.

Povpraševanje o ceni in dobavljivosti določenega modela očal znamke Different lahko pošljete na spletna@optikairman.si/ preko kontaktnega obrazca oz. nas pokličete na 051 288 010.

Different Ethereal Foto: Katarina Veselič
Different Ethereal Foto: Katarina Veselič

Spletna stran znamke Different