Objavljeno Povpraševanje?

Ženska korekcijska očala | Swarovski

SK SW očala

Pričetki znamke Swarovski segajo v leto 1895, ko je Daniel Swarovski, boemski izumitelj in vizionar, v vasi Wattens na Avstrijskem Tirolskem pričel z inovativnim oblikovanjem kristalov. Iz skromnih začetkov se je Swarovski povzpel v vodilnega proizvajalca natančno rezanih kristalov za modo, nakit in kasneje tudi za uporabo v arhitekturi.

Swarovski je združil preciznost izdelave kristalov z najsodobnejšimi trendi optike in tako ustvaril kolekcijo, ki daje okus po prestižu. Swarovski očala odlikujejo čiste linije, elegantna oblika okvirjev in seveda subtilni kristalni dodatki.

Za vse ljubiteljice Swarovski kristalov in za vse, ki si želite nase nadeti eleganten blišč.

Katalog kolekcije korekcijskih očal Swarovski

V spletni galeriji je predstavljen celoten katalog aktualne kolekcije korekcijskih očal Swarovski. Za informacijo o razpoložljivosti in ceni posameznih modelov očal Swarovski v poslovalnicah Optike Irman nas kontaktirajte preko spletna@optikairman.si oz. spletnega kontaktnega obrazca.

Iščete Swarovski sončna očala?

kliknite spodaj
SK_SW_

Uradna spletna stran znamke Swarovski
www.swarovski.com

Multimedijski muzej kristalov Swarovski
www.kristallwelten.swarovski.com

Objavljeno Povpraševanje?

Ženska korekcijska očala | Dolce&Gabbana

DG3295__30x40_M

Dolce&Gabbana je luksuzna znamka korekcijskih in sončnih očal, ki jo navdihujejo korenine in avtentične vrednosti svoje lastne DNK: Sicilija, čutnost in izjemna kakovost šiviljske obrti. Bistvo Dolce&Gabbana leži v teh kontrastnih, a hkrati komplementarnih značilnostih. Kolekcija očal Dolce&Gabbana je značilno glamurozna in nekonvencionalna. Očala so oblikovana iz prestižnih materialov s skrbnim čutom za razkošne podrobnosti.

DG5032

DG5032 3091
DG5032 3091

DG3291

DG3294__30x40_M

DG1303__30x40_M

Preverite razpoložljivost/dobavljivost in ceno posameznih modelov očal znamke Dolce&Gabbana v poslovalnicah Optike Irman – Žalec, Velenje in Ljubljana. Povpraševanje lahko pošljete tudi na spletna@optikairman.si ali preko spletnega obrazca. Željeni model korekcijskih očal Dolce&Gabbana lahko naročimo tudi posebej za Vas.

Katalog korekcijskih očal Dolce&Gabanna si lahko ogledate na uradni spletni strani znamke:
www.dolcegabbana.com

Iščete Dolce&Gabbana sončna očala?

kliknite spodaj
DG4319

Objavljeno Povpraševanje?

Moška korekcijska očala | Hugo Boss


Znamka HUGO BOSS je ena izmed vodilnih v segmentu luksuznih modnih znamk. Očalni okvirji znamke HUGO BOSS so oblikovani v subtilnih barvnih odtenkih, brez nepotrebnih dodatkov. Uporabljeni so kakovostni materiali kot so jeklo, acetat in Optyl. Slednji daje okvirjem številne prednosti, med drugim tudi hipoalergenost, lahkost, odpornost na temperaturne spremembe in trajnost. Premium modeli imajo dodane tudi elemente titana in aluminija.

HUGO BOSS očala so narejena za moškega in žensko, ki iščeta preprosto eleganco in brezkompromisno kakovost.

BOSS moška očala

Preverite razpoložljivost/dobavljivost in ceno posameznih modelov Hugo Boss očal v poslovalnicah Optike Irman – Žalec, Velenje in Ljubljana. Povpraševanje lahko pošljete tudi na spletna@optikairman.si oz. preko spletnega kontaktnega obrazca.

Katalog očal znamke HUGO BOSS lahko poiščete na:
www.hugoboss.com

Iščete Hugo Boss sončna očala?

kliknite spodaj
BOSS 0968S BOSS moška očala

Objavljeno Povpraševanje?

Ženska korekcijska očala | Jimmy Choo

JC 200


  • JC200 J5G
  • JC200 J5G
  • JC200 J5G

JC200 J5G

Jimmy Choo je angleška znamka visoke mode, znana predvsem po modnih dodatkih, ki dajejo čut glamurja in igrivega duha. Blagovna znamka sledi primarnim koreninam ustvarjalca obutve Jimmy Choo-ja, ki je v zgodnjih 90-ih v East Endu Londona popolnoma očaral znane osebnosti, med njimi tudi princeso Diano. Seksapilni rez, modni dizajn in dovršena italijanska izdelava so z izbrano klientelo udarili akord in prva kolekcija je imela takojšen uspeh.

Pionir v umetnosti oblačenja slavnih je bil Jimmy Choo med prvimi, ki je na rdečo preprogo Hollywooda prinesel čevlje in torbice. Danes je modne dodatke znamke Jimmy Choo mogoče videti na stilskih ikonah, članih kraljevih družin, glasbenikih pa tudi na voditeljih držav.

Znamka je nedolgo tega razširila svoj portfolio tudi na področje luksuznih očal. Tako si lahko sedaj nadenemo razkošno okrašena očala z ikoničnimi elementi znamke Jimmy Choo, ki poskrbijo za takojšen glamur.

Niste našli kar ste iskali? Celoten katalog očal Jimmy Choo lahko poiščete na uradni spletni strani znamke: www.jimmychoo.com. Željeni model očal Jimmy Choo lahko naročimo posebej za Vas.

Očala znamke Jimmy Choo so na voljo ekskluzivno v Optiki Irman Žalec. Za informacije o ceni in zalogi posameznih modelov nas pokličite na 051 288 014 oz. nas kontaktirajte preko obrazca tukaj.

Objavljeno Povpraševanje?

Ženska korekcijska očala | Alain Mikli

A02029__30x40_M

Alain Miklitarian je ob koncu 70-ih ustanovil znamko Alain Mikli z misijo pričeti novo obdobje v svetu optičnih pripomočkov. Sin šivilje in vodje orkestra je namreč med optičnim šolanjem v Parizu spoznal, da lahko očala predstavljajo nekaj več kot samo ‘protezo za skoraj slepe’.

Misija tega francoskega ustvarjalca je bila, da dober vid ne sme biti v konfliktu s stilom. Za vedno je želel spremeniti prepričanje o očalih kot protezi. Očala so postala ‘nakit za oči’. Model za modelom, Alain Mikli ustvari okoli 400 prototipov letno, potrjuje svoj okus za inovacije in provokacijo in nas zabava z neverjetnimi, pogosto tudi šokantnimi, novostmi.

A05040B__30x40_M

Preverite razpoložljivost in ceno posameznih modelov očal znamke Alain Mikli v poslovalnicah Optike Irman – Žalec, Velenje in Ljubljana. Povpraševanje lahko pošljete tudi na spletna@optikairman.si.

A04012__30x40_M

Uradna spletna stran znamke Alain Mikli

www.alainmikli.com

Objavljeno Povpraševanje?

Ženska korekcijska očala | Tom Ford

FT TOM FORD očala


Ameriški oblikovalec Tom Ford je eden izmed najbolj priznanih in uspešnih oblikovalcev sodobnega časa. Dobitnik številnih oblikovalskih nagrad je svoj vzpon v modi pričel leta 1994, ko je postal kreativni direktor za Gucci. Popolnoma je spremenil izgled te legendarne modne hiše ter jo s svojo vizijo vodil do uspeha neverjetnih razsežnosti. Njegov inovativni in provokativni dizajn je odprl popolnoma novo pot v svetu razkošja. Leta 2000 je Tom Ford prevzel kreativno vodstvo znamke Yves Saint Laurent in jo poživil s svojo prepoznavno kombinacijo čutnosti in mističnosti. Kmalu za tem je ustanovil svojo znamko, Tom Ford, katere del je tudi kolekcija očal.

Ameriška znamka očal Tom Ford je sinonim za eno najbolj luksuznih in glamuroznih linij očal 21. stoletja. Očala, ki so izdelana v Italiji izžarevajo glamur, brezhibno eleganco in brezčasnost. Vsaka očala so ročno dokončana in nosijo zaščitni znak kovinskega ‘T’ med fronto in ročko okvirja, po katerem so takoj prepoznavna.

V najnovejši kolekciji se pogosto spajajo kovinski in acetatni elementi, tako na ženskih kot tudi moških okvirjih. Vračajo se ‘vintage’ oblike, precej opazni sta mačja privihnjenost ženskih očal in ‘geek’ učinek pri moških. Drzne in hkrati elegantne linije očal izžarevajo prefinjenost in čut za razkošje. To je glamur, ki pusti močan pečat.

V zadnji kolekciji očal Tom Ford je moč opaziti tudi eksperimentiranje s 3D obliko. Očala so izdelana iz acetata, ki ima vgrajen vzorec, ki se pod različnimi koti spreminja. Tako so postala očala dinamična in enigmatična za opazovalce. To so očala v katerih boste opaženi.

Očala Tom Ford so poželjiva, deloma tudi zaradi svoje ekskluzivnosti. Čeprav zelo priljubljena, je očala Tom Ford mogoče kupiti namreč le v posebej izbranih butikih in optikah, med katerimi je tudi Optika Irman.

Optika Irman Ljubljana spada med ekskluzivno izbrane optike, ki nudijo Tom Ford očala. Preverite razpoložljivost posameznega modela oz. podajte naročilo za Vaša nova Tom Ford očala na 051 288 014 oz. optika.lj@irman.si.

Iščete Tom Ford sončna očala?

Kliknite povezavo spodaj
FT TOM FORD očala

Uradna spletna stran znamke Tom Ford
www.tomford.com

Objavljeno Povpraševanje?

Ženska korekcijska očala | Max Factor

MaxF1511 max factor očala


“Glamur ni prirojen, glamur je ustvarjen” – Max Factor

V 20. stoletju je ustvarjalec Max Factor preobrazil vsakdanje starlete v hollywoodske dive. Glamurozni make-up in pričeske so ustvarile nove zvezde rdečih preprog. Prav Max Factor je skoval besedno zvezo “make-up” in ustvaril prvo komercialno dostopno tekočo podlago.

Tako kot z ličili se tudi z očali Max Factor ženske počutimo in smo videti glamurozno. Max Factor očala so bila ustvarjena z namenom, da postanejo pika na ‘i’ ikonični podobi Max Factor ženske. Prepoznamo lahko glamurozne elemente, kot so kovinski znak ‘X’, klasični črno-beli detajli in bleščeče površine, ter pri nekaterih modelih celo dodatek bleščečih elementov v sam material. V kolekciji morebiti celo najdete očala, ki se ujemajo z najljubšim senčilom za oči ali pa šminko Max Factor. Za popolno kombinacijo.

MaxF1021 max factor očala

Preverite razpoložljivost in ceno posameznih modelov očal Max Factor v poslovalnicah Optike Irman – Žalec, Velenje in Ljubljana. Povpraševanje lahko pošljete tudi na spletna@optikairman.si.

Več na: www.maxfactor.com

MaxF0431 max factor očala

Max Factor logo