Moška korekcijska očala | Dior

Dior BLACKTIE

Francoska hiša visoke mode Dior postavlja v ospredje očala kot pomemben element izgleda sodobnega moškega. Kolekcije očal Dior so tako ustvarjene za elegantnega moškega, ki želi nositi očala izdelana iz premium materialov, čistih linij in brez nepotrebnih dodatkov.

Dior Blacktie243 807

Preverite razpoložljivost/dobavljivost in ceno posameznih modelov očal znamke Dior v poslovalnicah Optike Irman – Žalec, Velenje in Ljubljana. Povpraševanje lahko pošljete tudi na spletna@optikairman.si oz. preko spletnega kontaktnega obrazca. Željeni model očal Dior lahko naročimo tudi posebej za Vas.

Katalog očal znamke Dior si lahko ogledate na uradni spletni strani znamke:
www.dior.com

Ženska korekcijska očala | Dior

Dior campaign

Hiša Dior, ki je svojo zgodbo pričela v 50-ih letih prejšnjega stoletja v svetu visoke mode, je kot pomemben element izgleda postavila v ospredje očala. Ustvarili so očala, ki izražajo razkošje ustvarjeno za pravo damo, žensko z močno osebnostjo. Ker se v modni hiši Dior zavedajo, da tudi ženske brez dioptrije želijo poudariti svoj izgled z očali, so posebej za njih oblikovali modele Montaigne, ki imajo vgrajeno očalno lečo z nanosom proti bleščanju in so namenjena takojšnemu modnemu izrazu.

Diorama01 EMW
Diorama01 EMW

Dior campaign

Galeriji sicer redno dodajamo nove izbrane modele očal, a je v poslovalnicah Optike Irman ponudba še večja. Očala Christian Dior so na voljo ekskluzivno v Optiki Irman Ljubljana. Za razpoložljivost in ceno pokličite 051 288 014 oz. pošljite povpraševanje na optika.lj@irman.si.

Iščete Christian Dior sončna očala?

kliknite spodaj
DiorSoRealRise sunglasses rose gold

Več o čudovitem svetu očal znamke Dior:
www.dior.com