Ženska korekcijska očala | Marciano Guess

Objavila Optika Irman 1. 3. 2017 v rubriki Galerije


GM Marciano Guess očala

Marciano Guess očala GM 0269 001
Marciano Guess GM 0269 001

Guess sta v Ameriki leta 1981 ustanovila brata Marciano, ki sta zapustila jug Francije v iskanju ameriških sanj. Brata Marciano, ki črpata navdih v svojih evropskih koreninah, sta na novo definirala industrijo denima. Guess je postal simbol mladosti, seksapilnosti in avanturističnega življenjskega sloga. V več kot 30 letih obstoja znamke so bile tako Guessovi zaščitni obrazi ikone, ki so vse to izražale: Claudia Schiffer, Carre Otis, Eva Herzigova, Anna Nicole Smith, Laetitia Casta, Carla Bruni in Naomi Campbell.

Marciano Guess očala GM 0260 092
Marciano Guess GM 0260 092

Marciano predstavlja premium nadgradnjo znamke Guess. Je moderna, modno-orientirana kolekcija namenjena ženski, ki rada narekuje trende in ima dovršen slog. Marciano sledi prvinskemu Guess slogu, ki se giblje v ospredju modne industrije. Kolekcija je drzno seksapilna, a hkrati prefinjena in prinaša glamuroznost v vsakodnevno modo.

Kolekcije Marciano Guess očal so izdelane iz najkvalitetnejših ročno izdelanih acetatov in imajo vgrajene avtentične Swarovski kristale. Marciano očala prinašajo dostopno razkošje vsaki ženski in dopolnjujejo podobo ženske tako ob posebnih priložnostih kot tudi tekom delovnega časa. Pestrost slogov očal Marciano nas zlahka popelje od jutra do večernega koktajla s stilom.

GM Marciano Guess očala

Iščete Marciano Guess sončna očala?

kliknite spodaj

GM Marciano Guess sončna očala

Preverite razpoložljivost in ceno posameznih modelov očal znamke Marciano Guess v poslovalnicah Optike Irman – Žalec, Velenje in Ljubljana. Povpraševanje lahko pošljete tudi na spletna@optikairman.si.

Dodaj odgovor