Ženska korekcijska očala | Marciano Guess

Objavila Optika Irman 1. 3. 2017 v rubriki Galerije

GM Marciano Guess očala

Guess sta v Ameriki leta 1981 ustanovila brata Marciano, ki sta zapustila jug Francije v iskanju ameriških sanj. Brata Marciano, ki črpata navdih v svojih evropskih koreninah, sta na novo definirala industrijo denima. Guess je postal simbol mladosti, seksapilnosti in avanturističnega življenjskega sloga. V več kot 30 letih obstoja znamke so bile tako Guessovi zaščitni obrazi ikone, ki so vse to izražale: Claudia Schiffer, Carre Otis, Eva Herzigova, Anna Nicole Smith, Laetitia Casta, Carla Bruni in Naomi Campbell.

Marciano predstavlja premium nadgradnjo znamke Guess. Je moderna, modno-orientirana kolekcija namenjena ženski, ki rada narekuje trende in ima dovršen slog. Marciano sledi prvinskemu Guess slogu, ki se giblje v ospredju modne industrije. Kolekcija je drzno seksapilna, a hkrati prefinjena in prinaša glamuroznost v vsakodnevno modo.

GM Marciano Guess očala

Očala znamke Guess by Marciano so na voljo izključno po naročilu. Za informacijo o dobavljivosti in ceni očal Guess by Marciano nam pošljite povpraševanje na spletna@optikairman.si oz. preko našega spletnega kontaktnega obrazca.
GM Marciano Guess sončna očala

Dodaj odgovor