Ženska korekcijska očala | Jimmy Choo

Objavila Optika Irman 6. 3. 2018 v rubriki Galerije


JC

  • JC200 J5G
  • JC200 J5G
  • JC200 J5G

JC200 J5G

Jimmy Choo je angleška znamka visoke mode, znana predvsem po modnih dodatkih, ki dajejo čut glamurja in igrivega duha. Blagovna znamka sledi primarnim koreninam ustvarjalca obutve Jimmy Choo-ja, ki je v zgodnjih 90-ih v East Endu Londona popolnoma očaral znane osebnosti, med njimi tudi princeso Diano. Seksapilni rez, modni dizajn in dovršena italijanska izdelava so z izbrano klientelo udarili akord in prva kolekcija je imela takojšen uspeh.

Pionir v umetnosti oblačenja slavnih je bil Jimmy Choo med prvimi, ki je na rdečo preprogo Hollywooda prinesel čevlje in torbice. Danes je modne dodatke znamke Jimmy Choo mogoče videti na stilskih ikonah, članih kraljevih družin, glasbenikih pa tudi na voditeljih držav.

Znamka je nedolgo tega razširila svoj portfolio tudi na področje luksuznih očal. Tako si lahko sedaj nadenemo razkošno okrašena očala z ikoničnimi elementi znamke Jimmy Choo, ki poskrbijo za takojšen glamur.

JC

Očala znamke Jimmy Choo so na voljo ekskluzivno v Optiki Irman Ljubljana. Za informacije o ceni in zalogi posameznih modelov nas pokličite na 051 288 014 oz. nas kontaktirajte preko obrazca tukaj.

Uradna spletna stran znamke Jimmy Choo – ženska kolekcija

Dodaj odgovor