Givenchy očala

Objavila Optika Irman 16. 12. 2016 v rubriki Očala Ženska očala

GV 0033_WEB_1461

Francoska hiša visoke mode Givenchy, ki jo je ustanovil Hubert James Taffin de Givenchy v 1950-ih, je mednarodno priznana znamka razkošja znana po zelo sodobnih, modnih a hkrati nosljivih kolekcijah. Stebri ustvarjalnosti pri Givenchy-u temeljijo na ‘cool chic’, treznosti, feminizmu in aristokratski eleganci.

Givenchy očala so izdelana iz visoko kvalitetnih materialov in imajo pogosto dodan provokativni element, ki dajejo lastniku Givenchy očal žar posebnosti.

V novi kolekciji očal Givenchy sta prisotni pravzaprav dve naravnanosti – po eni strani uporabljajo izredno masiven material v katerega je pogosto vgrajen tudi 3D element barve. Očala se tako navidezno preobrazijo z vsakim spremenjenim položajem glave in tako ustvarjajo mističnost in zbujajo zanimanje.

Kot kontrast, je v novi kolekciji Givenchy očal mogoče najti tudi peresno lahke kovinske modele. Kovina ni klasično oblikovana in ima dodan element arhitekturne skulpture. Zelo sofisticirana in ultralahka struktura, za minimaliste.

Pri Givenchy-u so ustvarili tudi linijo, ki je namenjena uporabniku, ki se spogledujejo z videzom uporništva, punkom in si želi očal, ki bodo vsekakor pustila močan vtis. Linija ‘STUDS’ ima nanizane kovinske zakovice, ki dajejo tisti ‘odštekan’ rokovski videz.

GV 7028S_WEB_1463

Preverite razpoložljivost posameznih modelov očal znamke Givenchy v poslovalnicah Optike Irman – Žalec, Velenje in Ljubljana. Povpraševanje lahko pošljete tudi na spletna@optikairman.si.

www.givenchy.com

Dodaj odgovor