Etnia Barcelona očala

Objavila Optika Irman 7. 5. 2017 v rubriki Galerije V&O

Etnia Barcelona logo

V 1950ih se je z dedkom Fulgenciom Ramo rodila družinska zgodba strasti in predanosti do očal, ki jo je David Pellicer na prehodu v 21. stoletje poimenoval v ‘Etnia Barcelona’. Španci so kmalu ponudili svoj izvrsten proizvod celotni Evropi. Pred nastankom Etnie Barcelone so bila očala na voljo v dveh barvah, črni ali rjavi, Pellicer pa je to spremenil, in Evropa je prvič lahko izbirala med barvami kot so rdeča in rumena. Etnia Barcelona je v Evropo prinesla, in z vsako novo kolekcijo prinaša, barvitost!

Etnia Barcelona očala Alanya

Etnia Barcelona se osredotoča na idejo svobode bivanja, biti človek, biti multietničen in multikulturen. Ponuja pogumne oblike in barve vsakemu od nas, tudi v nikoli prej videnih barvnih kombinacijah, ki po njihovo poudarjajo osebnost individualnega obraza. Velik poudarek dajejo na zgodovino Evrope in vlogo posameznih mest v oblikovanju rodne Španije kot tudi Evrope. Tako poimenujejo prav vsak par očal po mestu, ki je igralo veliko vlogo v družbenih spremembah in kulturnih gibanjih preteklih desetletij. Priporočamo ogled čudovitega pregleda zgodovine 20. stoletja na njihovi spletni strani

nanoflex Etnia Barcelona očala

vintagemetal_lemarais etnia barcelona

V poklon neodvisnim kulturam je Etnia Barcelona ustvarila Vintage kolekcijo očal.
Etnia Bracelona je navdih poiskala v kulturnih gibanjih, intelektualcih in vsem kar odstopa od uhojenih poti – v vsem kar tvori neodvisno kulturo. Vsak model so poimenovali po ikoničnih okoliših velikih mest: Malasaña – Madrid, Shoreditch – London, Kreuzberg – Berlin, Mission District – S.F., Williamsburg & Montauk – New York, Fitzroy – Melbourne, Florentin – Tel Aviv. Etnia Barcelona v sklopu Vintage posebne kolekcije ponuja tudi korekcijska očala s klipi. Sončne očalne leče so narejene iz mineralnega stekla v Vintage odtenkih.

vintage kreuzberg

‘Because we believe in culture and counter-culture. Because we believe in reinventing classics. Because we want to go further and find all of those who venture beyond the beaten track. Because we’re fascinated by tribes. Their free spirit, their colors, and their ability to be themselves without following anyone else.’ – Etnia Barcelona

VINTAGE_MONTAUK

Etnia Barcelona v sklopu Vintage kolekcije nudi tudi korekcijska očala s klipi. Ker je človeško oko 200-krat bolj občutljivo od kože v Etnii dajejo poseben poudarek na vgradnji najboljših očalnih leč na trgu. Mineralne leče, ki jih izdeluje priznani italijanski proizvajalec Barberini, so izdelane iz naravnih kristalov v kombinaciji z najnovejšo tehnologijo. Stekla so zato odporna na udarce in praske, anti-statična in odporna na zelo visoke temperature. Prav tako pa seveda nudijo tudi najvišjo UV zaščito, zmanjšajo bleščanje in zagotavljajo optimalno kakovost vida in udobja.

Poiščite navdih: Etnia Barcelona LookBook

Etnia Barcelona Vintage kolekcija je na voljo ekskluzivno v Optiki Irman Žalec. Pokličite 051 288 010 za informacijo o razpoložljivosti in ceni. Želite poiskusiti določen model v Optiki Irman Ljubljana ali Optiki Irman Velenje? Ni problema, pokličite nas.

Iščete Etnia Barcelona sončna očala?

kliknite spodaj
Etnia Barcelona sončna očala originals

Več na www.etniabarcelona.com

Dodaj odgovor