Ženska korekcijska očala | Different

Objavila Optika Irman 30. 9. 2016 v rubriki Galerije

Different očala

Different očala

Different je slovenska znamka očal, ki sta jo ustanovila Tine Slabe in Tomaž Bertok. Oba športnika sta se preobrazila v poslovneža in zdaj uporabljata svojo strast kot gorivo za ustvarjalno plat njunega poslovanja. Blagovna znamka, ki jo oblikujejo slovenski oblikovalci se proizvaja v Italiji. Znamka je razdeljena na dve liniji:
– Different , ki se zgleduje po naravi in naravnih elementih; glavni slogan za ta del znamke se glasi ‘DIFFERENT EYEWEAR FOR DIFFERENT PEOPLE’
– in DF, ki je ustvarjena za ljubitelje visoke mode. Ta del znamke opredeljuje slogan
‘WHERE PASSION FOR FASHION MEETS THE EYE’

Ne glede na to ali iščete korekcijska očala ali sončna očala, znamka Different nudi široko paleto okvirjev za skoraj vsak osebni slog. Delujejo iz občutka družbene odgovornosti zaradi česar so ponosni sponzorji posameznikov, ki se odlikujejo na področju športa, glasbe ali mode.

Different očala

Kolekcija očal Different se nahaja ekskluzivno v poslovalnici Optike Irman v Žalcu, V kolikor želite Different očala poiskusiti v Optiki Irman Velenje oz. Optiki Irman Ljubljana, nam prosim Vaše želje sporočite. Povpraševanje lahko pošljete tudi na spletna@optikairman.si oz. nas pokličete na 051 288 010.

Spletna stran znamke Different

Dodaj odgovor